Lagerhauuuuuus!!

Äntligen, äntligen, äntligen slog Lagerhaus upp portarna till sin affär ute i Marieberg! Redan i Tisdags bestämde jag, Micke och Jesse att vi skulle åka ut och titta. Om jag hittade något? Såklart jag gjorde!:D Vi köpte sex latte-skedar, två färggranna (en röd och en blå) smörknivar, en väska i form av en tvättmaskin till tvättmedlet och två rullar presentpapper. De var av en sort som jag köpt där förut, men som de nu sålde ut..:) I´m so happy! Såg massor med andra saker jag ville ha, men man kan ju inte köpa hela affären. Speciellt inte när man inte är superrik.:) Efter underbara Lagerhaus gick vi upp till Espresso House och fikade, jag drack en latte med irish cream-smak och åt en chunky marshmallow cookie. Mums!:) Sen drog jag med Jesse till Cubus eftersom jag är i stort behov av lite snyggt på överkroppen. Hittade en svart, tajt munkjacka, en vit, enkel top och ett korall-färgat linne att ha under. :D Därefter drog vi till Coop för att handla lite smått och gott.. Vi skulle egentligen till Jysk för där har de korgar som kan passa i vår hylla, men vi orkade inte.:P Träffade däremot en kompis från religionen, Daniella, som jobbade extra på ett fik där. Vi ska ju gå tillsammans på pedagogiken i höst också.:)

Imorse skulle jag egentligen ha tränat, men hade så otroooooligt ont i magen (ni tjejer vet vad jag pratar om) så jag stannade hemma. Jag kom iväg till skolan i alla fall och höll mitt tal där jag karaktäriserade en pappa som höll ett tal till sin dotters klass som mobbat henne så att hon tog livet av sig. Lite ledsamt ämne, jag vet, men det handlade ju mer om att lära sig uttrycka känslor i talet. Om man är tillåten att skryta så gör jag det... Alla bara äääälskade mig!;) *s* Alla andra var jätteduktiga också såklart.:) Helt otroligt hur snabbt man utvecklas. Nästa talövning blir att göra ett lovtal som vi sen ska hålla i foajén till Forumhuset, där det ska vara någon slags gymnasiedag. Läskigt.:P

Nehep, nu ska jag kika lite på tv och eventuellt jobba samtidigt.. vi får se.:P

KRAM!


   <--------- Kolla in vår ursnygga väska!

En riktigt skön dag...

...har jag haft idag! Hade sovmorgon och tog en långfrukost. Sen så har jag bara suttit och jobbat hela dagen framför tv:n. Micke däremot har varit upp på stan och hämtat ut biljetter som han köpt till Hammerfall och Sabaton. De kommer hit till Örebro den 9:e Maj och då i alla fall Micke gå. Eventuellt ska Andreas med, dock fyller han år precis den dagen och det beror väl på hur många människor som kommer eller så.

Nästa vecka börjar Ugly Betty och Desperate Housewifes. Tack och lov! Som jag har längtat! :) Fast jag tror att jag missade det sista avsnittet av Betty förra säsongen så jag får väl ta och ladda ner det.
Tror förresten att jag håller på att bli sjuk, det kliar i näsan och känns ömt i halsen. På ett sätt vore det riktigt skönt att bli sjuk och bara få rå om sig själv, på ett annat sätt har jag inte tid att bli sjuk.:P

Nehej, nu tänker jag jobba vidare en liten stund till. Ha det fint!

Ps. Min systerdotter Joéla har uppdaterat sin blogg.. Kolla in den!:) Ds.

Det var väl på tiden?

Med en kunglig förlovning menar jag.:)

Började dagen med att gå till gymmet, styrketränade idag. Duscha fick vi göra hemma hos Gunvor och Torleif eftersom det kom målare hit imorse som skulle fixa till lite ojämna färgskiftningar i taket. Efter att ha ätit lunch drog jag iväg till skolan där vi hade föreläsning om Retorik och genus, alltid lika intressant om genus, men det är med i ALLA kurser nu, vad man än läser, känns det som. Så lite trött på det blir man efter ett tag... När jag kom hem satt jag och försökte skriva på min karaktärisering, men jag tror att jag ska byta "personlighet". Det ska vara lite mer känslor i det hela så jag tänkte att jag skulle försöka personifiera en pappa som talar till sin dotters klass som har mobbat henne så att hon tagit livet av sig. Jag vet, riktigt tragiskt, men det är i alla fall känslofullt. När jag väl fått ihop det talet fick jag en enormt god wok som älsklingen hade gjort. Han kan då laga mat, min älskling!:)

Har lagt till min systerdotter Joélas blogg här vid sidan av. Kolla in den.:) Nu får ni ha det så bra!

Hallå!

Sitter här med lite lätt migrän, den kommer ibland och när den är så värst så kan jag inte göra annat än att gå och lägga mig för att vila..:( Men idag är den ganska lätt tack och lov. Idag var jag till skolan och träffade gruppen för att diskutera nästa tal-uppgift, Karaktärisering, då man ska hålla tal som om man vore en annan person. Gruppen tyckte att jag som är ganska lugn annars skulle kunna vara en riktigt gapig officer.:P Så vi får väl se vad jag hittar på.. Efter skolan hämtade jag Micke hos hans föräldrar och vi gick för att träna. Hade redan då ont i huvudet, plus att jag promenerat till och från skolan så jag satt bara en timme och cyklade. *hehe* När vi sen ätit lunch och jag hade duschat satte jag mig och tittade på film, Harry Potter och den flammande bägaren. Hoppas den nya filmen kommer snart! Nu tittar jag lite smått på Simpsons samtidigt som Micke gör tomatsoppa.:) Mums! Tänkte själv fixa till lite efterrätt i form av en enkel fruktsallad, har bara äpplen, apelsiner och melon hemma, men jag tänkte att det blir ju gott det med.:) Till helgen drar jag iväg från stan igen förresten.. Andreas ska upp till Avesta så Sara undrade om inte jag ville göra henne och Ella sällskap i Hallsberg. Men vi funderar nog på att åka till mamma i Zinkgruvan, det vore ju riktigt kul.:)

Vad kul att det snart är Mars! Då ska ju jag och Micke på balett, Svansjön närmare bestämt. Fick ju biljetter till det av Micke i julklapp. Flera av dansarna kommer från Bolsjojbaletten. Ska bli riktigt skoj!:)

Nej, nu ska jag hitta på annat. Ha det fint!


Fy på mig!

Inte har jag skrivit ETT enda inlägg på en HEL vecka. Usch, usch, usch. Så blir det ibland helt enkelt! Så.. vad har ni haft för er på sistone? Själv har jag hela veckan varit nervig inför tentan jag hade i Fredags. Den gick bra tror jag ändå.:) I helgen åkte jag och Micke till Zinkgruvan. Var verkligen jätteroligt, träffar ju inte mamma så ofta nu längre. Blir ju så när man bor en liten bit ifrån varandra. Men nu kom vi iväg i alla fall! Så igår åkte vi till Zinkis. När vi kom fram kom Sara, Andreas och Ella precis också. Snart kom även Roine, Marie och ungarna och vi tog en promenad med sparkarna ut till badsjön där isen är 37 cm tjock och tittade på diverse människor som körde rally på isen.:P Vi tänkte gå ut till en ö och titta, men vi hade helt enkelt inte tid just då.. Har ett ordentligt blåmärke på knät nu efter att jag for i backen, spark och asfalt går inte så bra ihop, visste ni det?:P  Sen gick vi hem och åt mammas kalops (mums!) innan vi gick ut till Djävulsbacken och åkte pulka. Shit, vad roligt vi hade! Jag och Micke tog en dubbelpulka, men kom inte ända ner förrän vi hade kanat av och Micke rullade runt, runt, runt mellan mina ben samtidigt som Sara kom som en galning precis bakom. Årets vurpa! Önskar jag hade det inspelat så ni fick se också.:P När alla dragit hem tog vi det lugnt och åt lövbiff och tittade på Melodifestivalen. Tyckte de flesta låtar var riktigt bra faktiskt.:) Idag kom Roine och Marie med tjejerna igen och nu tog vi ännu en promenad på isen och gick ända ut till ön denna gång.:)  Riktigt mycket snö kom det idag, så det blev ordentligt med snöbollskrig under promenaden också såklart.:)

Har förresten glömt bort att berätta att jag och Micke började med vår alldeles egna Viktväktarna i Måndags. Vi äter alltså i points igen. Och tro det eller ej, men jag har redan, bara på en vecka, gått ner ett kilo! Känns riktigt bra..:)

Nej, nu orkar jag faktiskt inte sitta här längre.. ha det så bra allihopa! Krmar


Måndag igen!

Men ingen skola idag för mig. Skönt!:) Så vi drog till gymmet med Jesse, där vi såg Dermot igen.:P Sen vi kom hem fram tills nu ungefär har jag suttit och pluggat till tentan, skrivit upp lite saker jag tror kommer vara med. Det var därför jag inte var i skolan idag, det stod Tentaläsning på schemat och antingen kunde man vara i skolan med gruppen eller sitta hemma. Jag valde det senare alternativet.:) Snart kommer Jesse över hit, vi ska äta lite god kyckling och titta på filmen "Rec", en spansk skräckis.:) Spännande!

Min hy blir verkligen jättetorr av den nya salvan! Det stod att vanliga biverkningar var torrhet, avflagning av hyn, rodnader, sveda osv. Och jag tror jag har dem alla..:P Smörjer med fet kräm när det är som värst, men jag vet inte om det funkar bra med salvan. Får maila till doktorn och fråga antar jag...

Nehe, ha det så bra nu så ska jag hjälpa Micke att duka.:)

KRAM!

Kärlek och melodifestivalen

Det var min kväll igår helt fylld med.:) Älsklingen och jag skålade i cider medan vi fixade maten. Vi åt kött, klyftpotatisar och bearnaisesås och drack vitt vin till. Jättegott.:) Sen tittade vi såklart på Melodifestivalen, alla låtar var ju bra på sitt sätt, men allra bäst var  Lasse Lindh, Måns Zelmerlöw, Amy Diamond och H.E.A.T. Så helt rätt låtar gick vidare..:) Efter festivalen åt vi Baileys-glass och tittade på "Bruce - den allsmäktige". Älskar verkligen Jim Carrey, vi var ju förresten på "Yesman" innan jul och den var också kul! Men de lite äldre filmerna är nog bäst, som "Ace Ventura". :) Nej, nu ska jag ta mig en kopp kaffe medan Micke duschar.. Ha en skön Söndag!

Glad alla hjärtans dag!





Hoppas att ni har haft och kommer fortsätta att ha en riktigt mysig dag! Här i Örebro steg jag och Micke upp runt nio för att äta frukost och göra oss iordning för att åka iväg till IKEA och Marieberg.:) På IKEA hittade vi lite skålar, tesil och skoblock. Inne på Marieberg åt vi sallad och gick runt och tittade lite här och var.. har ju presentkort på både Indiska, Lagerhaus och Duka. På Indiska hittade jag helt fantastiska ljusstakar, men de var lite för dyra just idag. Och Lagerhaus har ju inte hunnit öppna än. Jag hade hoppats på det, såg att de höll på att ställa iordning hyllor och sånt förra veckan när jag och mamma var där. Men de hade inte hunnit längre idag. På Coop blev det i alla fall diskunderlägg, body lotion, svinto (:P), cider och Baileys - glass. MUMS! Härligt att det är sån speciell dag annars hade det inte blivit Häagen-Dazs. Finns det något godare?? Nope.:) Sen blev det en snabbis in på Blomsterlandet för att köpa några fina blommor till Gunvor och Torleif som firar bröllopsdag imorgon. Plus att mamma hade satt in pengar på mitt konto så jag skulle köpa blommor till mig själv som present.:) Det blev lite fina tulpaner.:) Nu sitter Micke och tittar på sin favorit Per Morberg igen, usch. Vad ska jag göra då? Får väl ta och läsa något.:) Ha det bra!

Kramar!

Ps. Tack Zizzi för den goda chokladen!:) Ds.


Godkväll allihopa!

Hoppas att ni har haft en trevlig dag.:) Det har jag, suttit i soffan och jobbat. Har njutit av det vackra vädret - inomhus.:P Eller i och för sig, jag var nere och handlade en snabbis på Ica nu. Det räknas ju i alla fall som att ta luft.:) Väntar på att killarna ska komma, när de väl är här ska vi gå och köpa pizza. Jag och Micke delar oftast på en pizza nuförtiden, man blir faktiskt mätt på det. Sen så blir det väl chips sen också.:) Blir väl inte att titta på Let´s dance. Men det gör ju inget att missa ett avsnitt.:)

Kanske inte många som vet, men jag älskar inredning. Jag har förälskat mig i en lite mer gammaldags och kanske även lite mer fransk, lantlig stil. Ska länka till några av mina favorit - inredningssidor här bredvid alldeles strax, nämligen Broarne, Country by mail och Mixin. Tänkte också lägga till två sidor med lite kitschiga saker, jag kanske inte älskar allt, men det finns en hel del läckert - Sorbet och Miss Juniversum. På en av dem köpte jag en av Jesses julklappar, ett förkläde med en dam och texten "Queen of everything". Jättesnyggt.:)

Nej, ha en trevlig fredagskväll så ska jag lägga till länkarna innan Nicklas och Adde kommer.:) KRAMAR!

Ps. Lägger förresten in en länk till en av mina favoritsidor vad gäller smycken - I believe design. Fick ett par underbara örhängen och ett armband av mamma därifrån i födelsedagspresent.:) Enjoy! Ds.

Jeff Dunham

Medans jag jobbar kan ni väl ta en titt på de här länkarna jag fick av brorsan på Jeff Dunham och Peanut. Riktigt roliga!:)


http://www.youtube.com/watch?v=zzj1rtTor8k


http://www.youtube.com/watch?v=J7NWRHTyuWc


Fredag!!

Vad härligt! Jag har verkligen längtat till helgen den här veckan! Idag blir det en riktig slappdag, ska i och för sig jobba, men jag ska sitta hemma och jobba. Då kan man ha tv:n på samtidigt och dricka ordentligt kaffe, inte från en maskin.:) Den här helgen kommer jag verkligen att slappa innan jag är tvungen att börja rå-plugga inför tentan nästa vecka. Känns lite läskigt.. har bara haft en enda sals-tenta tidigare, på religionen, och då var det mer att bara nöta in profeter och namn på bibeltexter. Nu måste man mer förklara begrepp som ethos, pathos och logos. Aja, det blir nog bra!:)

Nu måste jag väl jobba vidare, hörs väl kanske senare idag.:) KRAM!


Sen till skolan igen!

Damn! Första gruppträffen blandar jag ihop tiden totalt, i Tisdags kom jag iväg hemifrån för sent så jag kom till lektionen tio minuter för sent och idag kommer jag till skolan kvart i ett, vi börjar alltid ett på Torsdagar. Efter ett litet tag kommer klasskompisen Camilla också och vi sätter oss för att vänta. Klockan blir ett och INGEN annan ur vår grupp har kommit. Tio över öppnas klassrummet och folk kommer ut, bl.a. folk från vår grupp. Då visar det sig att just till denna uppgift som skulle redovisas idag skulle vi vara två grupper samtidigt så vi började en timma tidigare! Vilket varken jag eller Camilla hade sett på schemat... Pinsamt, pinsamt! Fick i alla fall debattera litegrann, det var det redovisningen gick ut på. Vi skulle debattera i små grupper. Jag hamnade i en grupp som var en person för lite och då fick jag debattera för ett ämne (Förbud sockerrika produkter) och mot ett ämne andra gången (Inför dödshjälp). Hehe, jag hamnade i samma grupp som en gammal internet-flirt. Jag vet inte om han kommer ihåg mig, men vi snackade på nätet och träffades någon gång. Men det blev inte mer med det...:P Olof heter han förresten. Då tyckte jag att han verkade jättetrevlig och var söt, nu förstår jag inte varför jag var intresserad av honom. Han är lite översittar-typ.:S Aja... lite kul ändå att vi bara sådär några år senare läser samma kurs.:P

Hursomhelst.. morgonen började med att jag och Micke gick och gymmade. Mådde lite sådär, tror det är antibiotikan som ställer till det nu innan jag har vant mig vid det, men jag styrketränade i alla fall. Sen gick vi hem för att göra oss iordning och gick sen till Max och åt hamburgare. Jag vet! Hemskt, hemskt, hemskt. Men vi hade båda jättebråttom och tänkte bara få i oss något riktigt snabbt..:P Men vi har bestämt oss för att bli ännu duktigare på mat än vi varit tidigare. Och då tycker jag ändå att vi har varit ganska duktiga. Jag och mamma gick ju på Viktväktarna förut, och nu tänkte väl jag och Micke gå tillbaka lite till mat-tänket som de har där. För mig funkade Viktväktarna jättebra, det gäller ju bara att komma in i alltihopa nu. Aja, det blir nog bra! Nu i helgen blir det ändå inte så jättenyttig mat...:S

För imorgon kommer Nicklas och Adde hit igen för lite pokerspel. Lotta ska på Schwamparnas jubileums-fest, så hon och Nicklas har åkt upp från Tranås för helgen. Alltid lika trevligt att träffa killarna! På Lördag ska vi en sväng till Marieberg och IKEA.:) På kvällen ska vi laga god mat och titta på Melodifestivalen, såklart.:) På Söndag är vi utbjudna av Mickes föräldrar på restaurang eftersom de firar bröllopsdag. Ska också bli trevligt!:) Så Jesse, du som säkert läser detta.. I see you then, muppen! *hehe*

Nej, nu orkar jag inte sitta här längre! I´m out of here..;)

Good evening.:)

Hallå allihopa! Vad har ni för er? Själv sitter jag här och har nyss lämnat in min uppgift.:) Sitter här med Nilsson som jag fick med hem från jobbet, han gnyr litegrann, saknar nog matte.:S Imorse gick jag i alla fall och jobbade, skulle ladda ner lite program i datorn som jag behöver för att kunna jobba. Sen gick jag, och Nilsson, hem och åt lite lunch innan jag gick iväg till Huddoktorn, Normann Iversen, och han tyckte definitivt att jag behövde något för att bli av med alla blemmor. Så jag fick antibiotika, stooora tabletter som jag ska ta en på morgonen och en på kvällen, sen fick jag salva att ha på ansiktet det sista jag gör på kvällen. Härligt!:) Men salvan får jag ta det lugnt med, den bleker ALLT sa han. Så jag får väl sova med en gammal handduk under huvudet, vill ju inte bleka våra fina sängkläder. :S

Nu är Micke iväg på fotboll och jag ska titta på "The Simpsons" och "Topmodel" . På vägen dit hämtade han ut Tonys 30 - årspresent. Nu kan jag berätta om det eftersom han fick kortet om det igår. Han fyller egentligen år i April, men eftersom det vi köpte inträffar innan han fyller år skickade vi ett kort om att han ska få åka iväg till Kista och titta på Jeff Dunham och Peanut, Achmed, Jalapeño on a stick och alla hans andra dockor. Tony älskar Jeff Dunham så när vi såg att han skulle till Sverige bestämde vi oss för att köpa biljett till hans show som present till honom.:) Även jag, Micke och Elisabeth samt Lilly ska med såklart.:) Blir väl förmodligen att vi sover över där också. Härligt! Hotellnatt! Älskar att bo på hotell..:)

Nej, nu ska jag ta något att äta!:) Ha det så bra! Kramar!



  <---- Peanut och Jeff Dunham. Klistrade in den här bilden i kortet vi skickade.:) Vad kul det ska bli!:D

Hallå!

Vad har ni haft för er idag? Själv var jag iväg och tränade med Micke imorse. När jag står på leg-trainern, vem kommer inte och ställer sig bredvid mig? Jo, Dermot Clemenger från Let´s Dance - juryn.:P Han bor ju i Örebro och driver en dansskola där. Visste att han gick på vårt gym eftersom Jesse hade sett honom där. Men idag såg jag honom också alltså.. Wooow.:P Sen drog jag iväg till skolan, kom lite försent tyvärr.:( Och nu sitter jag här och skriver på uppgiften som ska vara inne imorgon och väntar på att Micke ska göra varma mackor.:) Nej.. trodde jag hade mer att skriva, men nu kommer det inte mer.:P Ha det fint!

Kom just på...

...att jag nog måste spendera resten av veckan och hela nästa vecka med att plugga, plugga, plugga. Ska ju ha kursens enda tenta nästa Fredag.:S Tro det eller ej, men det är bara min ANDRA sals-tenta någonsin, på historian hade vi ingen överhuvudtaget och på religionen hade vi en enda. Så jag är inte alls van vid dem för att i alla fall vara något mindre nervös. Tror nog att jag ska läsa alla böckerna, sen titta på anteckningarna från föreläsningarna och sen läsa om det läraren tagit upp där lite noggrannare i böckerna. INTE KUL!

Jaha, vad ska ni hitta på nu då? Själv har jag diskat klart och nu ska vi nog titta på "Two and a half men", en av de roligaste serierna.:) Shit, måste kolla när "Ugly Betty" och "Desperate housewifes" börjar. :S Vi hörs!

Ledsen!

Att jag inte har skrivit på ett tag, ibland hinner man helt enkelt inte med.:) Sitter här mätt och belåten och tittar på tv. Helgen var riktigt trevlig i Zinkis, skönt att få slappa ordentligt. Synd att all snö inte kom förrän på Söndagen då jag skulle åka hem, annars hade det varit jättekul att få pröva skidorna litegrann. Känns som om jag inte har åkt skidor på evigheter!:( Melodifestivalen tyckte jag väl var helt okej, de enda låtar som jag verkligen inte gillade var Shirley Clamps och Caroline af Ugglas. Urk! Emilias låt var helt klart bäst!:) På Söndagen blev jag upphämtad av älsklingen, vi skulle hem och träna. Meningen var att vi skulle träna med Jesse, men sen så kunde inte hon så då övertalade jag Micke att gå ut och gå i snön istället.:) Efter att ha ätit god köttfärssås hos Gunvor, Torleif och Jesse tittade vi på film hemma, "The last king of Scotland". Riktigt bra faktiskt! Idag har jag varit i skolan, promenerade dit i den sköna solen. På vägen hem ringde mamma och undrade om vi ville äta lunch med henne, så då åkte vi till McDonalds och åt El maco. Inte så nyttigt, men gott..:) Sen åkte vi hem och gick iväg för att träna.:) Och efter att vi kommit hem och duschat har jag jobbat. Mer än så har inte hänt hittills!:P Har fixat med brorsans present, han fyller ju 30 år i April! Men eftersom jag inte riktigt vet om han läser bloggen, kan jag ju inte säga något än...;) På Onsdag efter att jag har varit hos doktorn ska jag nog förresten träffa Sanaa. Har fått henne helt inne på Margit Sandemos serie "Sagan om isfolket" så nu måste hon låna några fler.:P Nej, nu måste jag gå och diska! Ha det fint!


Hälsningar från ett dimmigt Zinkgruvan!

Ända sen jag vaknade imorse har det varit jättedimmigt här! Men jag tycker i och för sig att det är riktigt mysigt..:) Sitter här och pluggar, skriver på mina argument MOT att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan. Blir ju mest en del kristna argument som att det står i Bibeln att en man inte ska ligga hos en man som han ligger hos en kvinna. Kan låta gammaldags.. men så står det och om man menar att Bibeln är vägledande förstår jag nog varför en del kristna är emot homosexualitet. Dock står det ingenting om att de inte ska få gifta sig. *S*Själv vet jag inte riktigt var jag står i frågan. Homosexuella ska definitivt få leva tillsammans om de vill det, men gifta sig i kyrkan? Handlar det kanske inte mer om en tradition än att man verkligen är troende? Men det är ju nog lika mycket tradition för heterosexuella par. Partnerskap har för övrigt samma skydd, rättigheter och skyldigheter som ett äktenskap, det är ingen skillnad. Av vad jag har förstått alltså. Nej, strunt i det nu...

Ikväll är det äntligen Melodifestivalen! Ska bli spännande.:) Men de ska hela tiden komma med nya upplägg känns det som, nu ska det vara dueller i deltävlingarna osv osv. Hoppas de inte spelar upp HELA bidragen igen, utan bara snabbgenomgånger. Nehe, kanske ska ta och gå ner till mamma i kiosken och få i mig lite mat. Så blir det när jag sitter ensam här, då går jag och tigger mat.;P Ha det bra! Kramar!

Zzzz...

Ska strax gå iväg och sova, men tänkte bara slänga iväg ett litet inlägg om vad som hänt idag. Var ju till Emma, min frisör och blev fin i håret! Hon trodde att jag nästan hade börjat gå till någon annan eftersom jag inte kommit på så länge.:P Men har man en gång hittat en bra frisör ska man väl stanna kvar där tycker jag.:) Sen kom Sara och Ella över på ett litet besök innan jag och mamma drog iväg och handlade och sen åkte till Åsbro och hämtade upp Elisabeth och Lilly. Vi gjorde tacos tills Tony hade stängt kiosken och kom hit och åt. Sen tittade vi såklart på Let´s Dance. Tack och lov att Hasse åkte ut! Det var verkligen på tiden.:) Och ja.. nu ska jag sova. Ledsen, det blev inte ett så roligt inlägg idag, men jag tänkte att det skulle bli något i alla fall!:) Nu får ni sova så gott! Kramar!

No place like mamas house!

Eller vad tycker ni? Visst är det härligt när man kommer hem till mamma och blir ordentligt omhändertagen?:) Blev upphämtad av mamma efter skolan och vi åkte hem till mig för att hämta väskan. Sen drog vi en snabbis till Marieberg och IKEA där jag fick en snygg salladsskål och två par galgar. :) Sen åkte vi till Hallsberg och mamma gjorde pannkaka. Vet att jag åt det igår, men pannkaka är ju så gott..:) Sen har vi varit ut och gått en sväng med Nilsson och katten. Ja, mamma och pappa har blivit med katt, en som bodde här förut och blivit övergiven. Matten och hussen har flyttat från stan, men en granne här skulle ta hand om katten, men han påstår att han tog hand om en annan av deras katter. Hursomhelst så har mamma luskat ut vem det var som bodde här innan och skrivit till henne. Hon har till och med ringt och sagt att hon ska hämta kissen, hon trodde ju att grannen skulle ta hand om katten, men eftersom han så inte gjorde vill hon ju ha honom. Katten alltså.:) Men tills dess tar mamma och pappa hand om honom. Hemskt med människor som inte kan ta ordentligt hand om sina djur! Aja.. hon vill ju ha katten i alla fall. Nu ska vi dricka lite kaffe till filmen på trean. Igår så jag och Micke förresten en bra film; "Bolt". Den var faktiskt jättegullig! Se den!:) Talet idag gick förresten jättebra också. Blev ju filmade, men min och en klasskompis inspelning försvann på något vis.:( Men läraren verkade gilla mitt tal hursomhelst!:) Till nästa vecka ska vi ju göra uppgiften parvis så jag och min klasskompis Henri bestämde oss för att jobba tillsammans. Då ska vi debattera för eller emot ett ämne och vi tog Samkönat äktenskap i kyrkan. Han ska vara för och jag emot.:P Blir nog bra! Nehej, nu ska vi gå och titta på filmen.. Ha det bra! KRAMAR!

Ah, lyx i vardagen!

Så härligt det var med ansiktsbehandlingen imorse! I en och en halv timme fick jag bara njuta.:) Ska försöka gå lite oftare bara! Har länge haft dålig hy och ansiktsterapeuten, Caroline, sa att hon tyckte jag skulle ta kontakt med en hudläkare. Det är annat än bara dålig ungdomshy numera och jag behöver något starkare. Men istället för att hålla på och vänta i månader på en hudläkare på USÖ tipsade hon mig om en bra privat hudläkare så dit ska jag ringa imorgon när de har telefontid och boka tid. Kollade in hans sida och ett besök kostar 900 kr. Dyrt, men hellre det och äntligen få bort skiten ordentligt istället för att lägga ut ännu mer pengar på en massa onödiga ansiktsmedel osv. Idag har jag också jobbat på eftermiddagen och tränat på mitt tal som jag ska hålla imorgon. Framför en kamera, läskigt! Vi ska helst bara ha stolpar på ett papper nu och jag tror jag klarar det ganska bra även fast jag inte har hela talet framför mig.:) Så imorgon blir det tal, plus träning på förmiddagen och sen efter lektionen åker jag iväg till Hallsberg och mamma.:) Det ska bli mysigt!

Det luktar otroligt gott i köket nu, Micke står och gör pannkakor. Så jag ska väl ta och duka! Ha det fint! Kramar!

Träning, skola och fika!

Har jag hunnit med idag.:) Imorse vid nio gick jag och Micke iväg för att träna. Blev bara kondition idag, försöker varva med varannan styrketräning och varannan konditionsträning. Så idag stod jag 20 minuter på cross-trainer och 20 min på.. ja, typ en leg-trainer. Sen var Micke klar så då gick vi hem..:) Duschade och fixade iordning mig medan Micke gjorde god lunch, biffar med potatis och sås. Sen gick jag till skolan och hade föreläsning om disposition och retorikens olika genrer, dvs: juridisk, politisk och lovtal. Ganska kul..:) Vi ska ju göra uppgifter varje vecka, men den här veckan ska vi göra en uppgift två och två på Måndag som ska in på Onsdag. Jätteskönt för då kan jag rikta in mig på att träna talet tills på Torsdag.:) När jag gick hem från skolan ringde jag till Sanaa och hörde om hon ville träffas och fika och det ville hon gärna. Men först var jag tvungen att gå hem och äta och Micke gjorde en jättegod morotssoppa. Låter lite konstigt kanske, men den var faktiskt riktigt god! Och sen gick jag och fikade med Sanaa alltså..:) Det var skoj eftersom vi inte har träffats sen förra veckan. Hon hade planerat att åka till London i slutet på Februari och jobba där ett tag, men nu visade det sig att hon skulle kunna få jobba jättemycket på sitt extra - jobb här hemma så hon har bestämt sig för att inte åka.:) Då får vi försöka att träffas ofta.:) Nej, jag orkar inte skriva mer nu så ni får ha det så bra! Kramar!

Trött!

Hej alla!:) Sitter här hemma och är riktigt trött. Är helt ensam eftersom Micke är på bio - "Valkyria", med sin pappa. Hade kunnat hitta på något, ringa Sanaa eller gå över till Jesse och Gunvor, men eftersom jag har föreläsning har jag lite att läsa också. Fick inte böckerna förrän förra veckan så jag har lite att läsa in..:P Just nu läser jag om Att överväga och råda - Dispositionens konst. Låter riktigt spännande eller hur?:) Det är det faktiskt, men jag är riktigt trött och då går läsningen inte lika lätt. Idag har jag varit till universitetet (ja, eller skolan. Fast min lärare menar att det vi håller på med är något helt annat än grundskolan så vi kan ju inte säga att vi ska till skolan. *haha*) och pratat med gruppen om denna veckas uppgift - redovisning. Ni vet, talet med citatet. Alla tyckte att mitt tal var jättebra förutom något smått som jag kunde ändra på. :) Skönt! Förra veckan missade jag ju som ni kanske kommer ihåg den här lektionen med två timmar (!), så hädanefter kommer jag att titta på schemat två gånger extra innan varje lektion.:P Efter gruppträffen gick jag till jobbet och åt lunch och därefter var jag med på återstoden av ett administrationsmöte. Ska väl se till att jobba lite mer nu, är egentligen meningen att jag ska jobba Onsdagar och Fredagar, de andra dagarna har jag ju lektion på. Men hittills har det blivit så att jag varit tvungen att plugga också på Onsdag och Fredag. Men nu hoppas jag att jag har kommit in bättre i plugg - takten så jag kan jobba mer. Fast nu på Onsdag blir det bara en halvdag eftersom jag ÄNTLIGEN har fått tid för min efterlängtade ansiktsbehandling. Om man får en tid på Nygatans spa gör man bäst i att hålla hårt i den. Och på Fredag har jag tid för klippning och slingor hos min frisör Emma. Tro det eller ej, men jag har inte haft tid att klippa mig ända sen i somras. Galet, jag vet. Kanske prioriterade lite andra saker också, sa hela tiden att jag måste boka mig en tid, men det blev aldrig av. Men nu äntligen ska jag alltså få komma iväg och klippa mig.:)

Vet inte hur det är med andra, men för mig är tiden hos frisören precis som ansiktsbehandlingen, ett mini - spa mitt i vardagen. Det är så härligt att få håret fixat, sitta där med en kopp kaffe och en tidning medan slingorna verkar och sen få håret tvättat så det luktar så där härligt frisör - aktigt.:) Sen så ska jag hem till mamma i helgen och bara mysa, titta på Melodifestivalen såklart! Eller Schlager - SM som det nu ska kallas antar jag..:P Så efter helgen kommer jag att vara fräsch i ansiktet, snygg i håret OCH fått slappna av lite hemma hos mamma.:) Fast jag måste ju ändå plugga i helgen.. har ju föreläsning nästa vecka också! *suck* Måste väl återgå till min retorik - bok. Ni får ha det så bra! KRAMAR!

Har ni haft en trevlig helg?

Det har i alla fall jag.:) Gårdagen var riktigt trevlig, det var bara Nicklas och Adde som kom. Direkt efter att de kommit gick killarna iväg till pizzerian medan jag dukade.:) Jag och Micke delade på en pizza som vi brukar göra, och delade också på en stor pommes. Var jättesugen på det med..:) Sen satt vi och drack öl m.m. samtidigt som vi spelade "Chicago", jag vann ingen av omgångarna, men jag fick chicago en gång i alla fall! Eller chikakka som killarna kallar det. :P De gick ganska tidigt ändå så vid halv två låg vi för att sova.:) Idag har vi varit och tränat med Jesse och sen gick vi hem till dem och åt mat, Jesses goda köttfärssås.:) Och nu har jag suttit och läst tal som de i min grupp har skrivit till vår träff imorgon samtidigt som Micke har suttit och tittat på sin favorit Per Morberg. Själv tycker jag att han är hemsk, men Micke fick ju ändå hans kokbok i julklapp.:P Nu när både läsningen och Morberg är slut ska vi väl ta och titta på någon film. Jag försöker få honom med på att vi ska se "Lemony Snickets berättelse om syskonen Baudelaires olycksaliga liv", en av de bästa filmer jag någonsin sett! :D Så jag ska försöka bearbeta honom litegrann.. Nej, nu orkar jag inte sitta här längre. Ha det fint!

RSS 2.0