Lovade ju...

...en bild på älsklingen och från vår semesterresa till Gotland hittade jag detta kort som jag bara älskar på honom.:)



I väntan på...

...pojkarna sitter vi och tar det lugnt. Hade inte tänkt fixa mig något, men så satte jag i linserna vilket ledde till att jag sminkade mig vilket ledde till att jag satte på mig en snygg tunika. Ska man ha kul, ska man väl ha kul snygg?:) Funderar på att fråga om älskling vill dela på en öl innan de andra kommer. Mmm...öl. Jag föredrar nog öl framför annat. Vin gillar jag också, men mest vitt och jag och Micke håller på att smaka oss fram til sorter vi gillar. Vad gäller öl älskar jag Carlsberg Hof, Sol, Corona och det lite mörkare ölet Carnegie allra mest. Fast annat rinner ju lätt ner också.:P Hep... nu får det räcka. Hoppas ni har en trevlig Lördags - kväll! För det ska definitivt jag ha.:) KRAM!

  PUSS på er!

Mmmm, remmar....

Efter en skön sovmorgon drog jag och Micke ut på marknaden eller Hinders-mäss. Det var ISKALLT! Och massor med folk såklart.. Jag köpte remmar, såklart, och Micke hittade rökt korv, en whisky - och en vitlökskorv. Sen drog vi raka vägen hem. Nu har jag placerat mig i soffan samtidigt som min älskling ska göra våfflor till oss.:) Vi har druckit varsin kopp Cappucino med daim som Micke hade handlat hem. Kommer ihåg när jag drack såna i Hallongrottan, det lilla fiket i min gymnasieskola. Smakade lika gott som jag kom ihåg.:) Har ju läst lite bok också; "Ers majestäts olycklige Kurt" av Lena Ebervall och Per E Samuelson. Den handlar om Kurt Haijby som hade ett homosexuellt förhållande med kung Gustav V och allt han råkade ut för eftersom det inte fick komma ut att kungen egentligen var homosexuell. Bl.a. blev han landsförvisad till Tyskland där han blev satt hos Gestapo i något år och han blev skickad till mentalsjukhus trots att det inte var något fel på honom. Hemskt.:S Ikväll kommar bröderna bus, eller Nicklas och Adde. Får se om de får Lotta och Micke med sig också, men det är lika trevligt ändå om bara killarna kommer.:) Ser verkligen fram emot deras bröllop i Maj! Micke har bara varit på ett enda bröllop medan jag har varit på sex stycken. *s* Nicklas och Lotta hade satt upp en sida på nätet där folk kan gå in och kolla på vägbeskrivning, övernattning osv. Kolla in här---> http://lottaochnicklas.enterbase.org/  Står inte så otroligt mycket än, men smart idé dock!:) Tänkte jag skulle försöka hitta någon fin bild på min älskling och lägga in här, men det får dröja tills nästa gång. Nu ska jag fortsätta läsa så ni får ha det fint! KRAM!


Alla vill väl vara muppar?!

Men största muppar, det är jag och Micke. Enligt Jessica alltså.:P Snällt, eller hur? :) Men trevligt, det hade vi i alla fall, ikväll tillsammans med Jesse och Gunvor och Torleif. Och Madicken såklart, den prickiga hunden. Vi åt och drack gott och hamnade såklart framför "Let´s dance". Morgan var helt klart bäst, hoppas han vinner.:) Ser fram emot morgondagen då vi ska gå en sväng på marknaden och sen på kvällen kommer Adde och Nicklas, och eventuellt Lotta och Micke också. Blir nog trevligt. Kan ju försöka få över Jesse också, men jag tror inte hon vill komma.:P Först vill hon att jag ska ta bort allt om henne från bloggen och sen vill hon att jag ska sätta in en bild på henne. Helt otroligt! Jag säger bara: skaffa en egen blogg, snuttepluttan!

Behold, the mupp!



Nöjd, Jessica?:)


Nu ska jag sova! Kram!

Ps. Shit, jag kommer att få så mycket skit av Jesse imorgon......Ds.


Härligt med Fredag!

Tycker inte ni också det?:) Skulle ju iväg och jobba imorse, men jag vet inte vad det var med mig, men jag mådde och mår fortfarande inte så super duper bra. Jag tror inte att det har med det månatliga att göra, utan jag håller nog på att bli sjuk. Kom i alla fall iväg till jobbet för två timmar och hjälpte pappa med lite brev. Sen gick jag hem och tog med mig Nilsson, familjens hund som han hade med till jobbet, så han skulle få kissa av sig lite.:) Så nu har vi ätit lunch och jag sitter här med en kopp kaffe. Egentligen skulle vi ju iväg och träna med Jesse, men Micke fick gå iväg själv. Inte utan knorr, han vill ju att jag ska med. Det vill jag också, men mår man sådär är det inte kul. Tänkte att vi skulle gå på Söndag istället, då mår jag säkert bättre. Det har ju varit en hel del på sistone så det är väl kanske för att jag så smått börjar slappna av som jag börjar må dåligt. Det är ju då man brukar bli riktigt sjuk. Hoppas inte det går så långt så jag får feber i alla fall! Men som sagt.. nu är jag och Nilsson ensamma här hemma. Söta Nilsson som är nyklippt. Han är en så kallad Kinesisk Powder Puff och de ska normalt vara rakade på nosen och bröstet. Nu blir det inte så ofta som mamma kommer iväg och klipper honom, men nu har han i alla fall blivit trimmad.:) Får ta ett kort och lägga till tror jag! Hade tänkt att jobba lite smått här hemma, men filen som jag skulle ha fått på mailen från Marie har inte kommit och hemma hos henne var del strömavbrott, så det kommer väl ingen fil på ett bra tag.:P Ikväll ska vi hem till Mickes föräldrar och äta och titta på "Let´s dance". Tror nog att det är Aro eller Carl - Jan som åker ut, de kan verkligen inte dansa. Inte Kitty heller för den delen, men hon är ju lite roligt att titta på i alla fall!:P Nu får ni ha det så bra! Kram!


 Kolla in söta Nilsson nyklippt!

Besök!

Av goa, trevliga Signe.:) Vi fikade kaffe/te och kladdkaka med vaniljglass, jättegott, och pratade om det mesta, alltid lika trevligt tycker jag!:) Vi går ju inte i samma skola längre, men jag hoppas att vi ändå kommer att ses ofta.:) Men när man har väldigt mycket att göra, får man ju helt enkelt ta när det passar, även om det är ett par veckor emellan.:) Innan Signe kom hann jag titta lite mer på uppgiften och fick in allt som skulle in. När jag sen test - läste den samtidigt som jag tog tiden (man ska försöka att hålla sig runt tre minuter) hann jag med det på ungefär precis tre minuter. Signe fick höra den sen också och hon tyckte det lät jättebra.:) Men jag tar väl en till titt imorgon eftermiddag innan jag skickar in den. Nu sitter jag här och kikar lite på "Bakom stängda dörrar"  med Hugh Grant. Har sett den ett antal gånger, men jag tycker faktiskt att den är riktigt bra. Ska ju ändå gå och lägga mig snart..:P Ska upp och jobba imorgon så jag tänkte gå upp vid sju, halv åtta så kan jag vara på jobbet vid nio. Sen ska vi ju gå och träna med Jesse klockan två. Kanske man går en sväng på marknaden sen också? Vi får se.:) Nu får ni sova så gott! Kramar!

Äntligen hemma igen!

Fick värsta mensvärken och höll på att inte alls åka till skolan, men bestämde mig att göra det ändå. Väl där höll alla i gruppen sina tal. Det gick ganska bra, var lite pirrigt som vanligt. De följande gångerna kommer det att bli ännu läskigare, då ska vi hålla talet framför en kamera och sen få titta på oss själva, hur vi ser ut när vi håller tal. Det kommer att vara ännu mera skräckfilm än "The Unborn", det kan jag lova!:S Söt som han är min sambo både skjutsade och hämtade han mig eftersom jag mår lite tjyvens, dock gick lektionen 40 (!) minuter över tiden och stackars Micke satt i bilen och väntade. Sur var han i alla fall inte.:P Men när jag väl slutat åkte vi till akvariebutiken och köpte två palettcyklider som jag har döpt till Bob och Rita och två.. tja, klotfiskar tror jag de hette som jag tror får heta Fiskbullarna. Varför? De ser ut som små bullar och de är fiskar. Enkelt.:) Läste något på Aftonbladets (tror jag det vad) löpsedel om att någon IDIOT bundit fast sin hund ute i skogen och lämnat den där för att dö, vilket den också gjorde efter två veckor. Vad är det för jubelidioter som först bestämmer sig för att skaffa hund och sen inte vill ha den något mer?? Varför lämnar man inte in den till något hundhem, eller sätter ut en annons i tidningen att man vill sälja? Är det så otroligt svårt att göra? Jag hoppas verkligen att det blir så i framtiden att man måste ha typ ett "hundkörkort"  så man vet att den som köper hunden är lämplig att ta hand om den! Jag kommer osökt att tänka på ett citat jag hittade när jag letade efter ett jag kunde använda till uppgiften: 

"Omtanke om djur är intimt förknippad med god karaktär; och jag kan försäkra att den som är grym mot djur inte kan vara en god människa. När en människa bryr sig om alla levande varelser, då och endast då är hon ädel" - Buddha


Nej, nu ska jag väl ta och titta lite mer på uppgiften innan Signe kommer.:) Ha det bra!

Godmorgon allihopa!

Vad härligt det är att vakna upp till en sån fantastisk blogg! Tack igen Zizzi för hjälpen.:) Nu sitter jag framför tv:n och slappar med en kopp kaffe, borde plugga, men jag föredrar att börja dagen lite lugnt och börja plugga ordentligt på eftermiddagen.:) Så då tänkte jag fortsätta med uppgiften som ska vara klar imorgon kväll; Kria. Man tar ett berömt citat och bygger ut ett tal utifrån det och olika s.k. topiker, tankeställen. Jag valde ett citat av August Strindberg: "Att slåss med troll, befria prinsessor och döda varulvar, det är att leva". Tyckte jag var ganska roligt..:P Man skulle även ha med ett till citat i talet, ganska likt det första och då valde jag Arnold Bax: "Man borde pröva på allt en gång i livet - utom incest och folkdans". Så sant!*s* Men först ska jag till skolan och ha redovisning för den förra uppgiften, då skrev jag om Martin Luther King, så idag ska jag hålla tal om det. Senaste gången vi var och tränade stod plötsligt Signe i omklädningsrummet, hon simmar alltså på samma ställe som jag gymmar. Hade jag ingen aning om!:P Hursomhelst så bestämde vi att vi skulle träffas ikväll och fika, hade väl tänkt gå ut någonstans, men jag tänkte höra om hon inte ville komma hit istället. Hon har ju inte ens träffat Micke. Så får messa och höra om hon vill ha hemlagad kladdkaka istället.:)
Förresten, i förrgår var jag och Jessica på "The Unborn". Den var ohyggligt äcklig! Brukar älska såna där filmer, men närbilderna på monstren som var med var riktigt otäcka. I övrigt var storyn ganska tunn, helt otroligt att Gary Oldman, en av mina favoriter, i en sån film. Aja, jag väntar bara på "Harry Potter" nu. Kan den aldrig komma ut på bio här??! Nej, människor, nu får ni klara er själva! Men nu har jag i alla fall åstadkommit ännu ett inlägg..;) KRAM!

Tusen och åter tusen tack!

Till den fantastiska, extraordinära Zizzi som har fixat till min blogg så otroligt fint! Blev den inte fin? Tack, Zizzi för en jättesnygg blogg! Alla borde ha en blogg "Made by Zizzi" tycker jag!:) Jag fattar inte mycket av det hon gjorde. Jag får väl försöka lära mig senare.:) Men NU ska jag avsluta för dagen och slappa framför en film.:) Ni får ha det så bra tills nästa gång! Kramar!

Oj, oj, oj!

Jag är redan populär! TVÅ kommentarer! *wie* Jag lovar, Zizzi, att försöka hålla ångan uppe. :) Zizzi har även lovat mig att göra denna blogg lite finare så nu kikar jag efter något som jag kan sätta som bakgrund. Men det måste vara något klassiskt, har jag en gång hittat någon fin tror jag inte jag orkar ändra på ett bra tag.:P

Vi hörs!

Orkar jag?

Vet inte om jag orkar göra om den här bloggen igen! Tre gånger tidigare har jag försökt att få ihop någon slags blogg här, men det har inte lyckats, det har bara runnit ut i sanden. Först matlagning, sen inredning, sen böcker. Ska jag försöka igen? Hmm.. ja, vi ger det väl ETT försök till!:) Sandra heter jag i alla fall, är 22 år gammal och pluggar till gymnasielärare i historia och religion. Historian är avklarad, religionen är avklarad och nu är det bara pedagogiken kvar. Men den börjar inte förrän till hösten så nu i vår läser jag retorik A. Jag bor i Örebro tillsammans med min sambo Micke och våra husdjur: ett antal fiskar.:P När jag inte pluggar, försöker jag att jobba också på min pappas företag. Tro mig, det blir inte ofta nu för tiden. Förutom pappa  har jag även mamma, tre systrar och två bröder, till det hör fem svågrar/svägerskor och sex syskonbarn - varav alla är flickor.:) Jag kan garantera att det blir jag som får alla pojkar i släkten sen när jag beslutar mig för att skaffa barn! Stor familj, men det är otroligt härligt! Oftast..:) Efter att ha blivit tillsammans med Micke har jag ju även en familj på den sidan, hans föräldrar och hans syster, alla lika härliga.:) Speciellt hans syster antar jag. Muppen. Nu du Jessica, nu fick du som du ville! Nu förväntar jag mig att du också ska börja blogga, annars protestvilar jag mina fingrar vad gäller bloggar i minst ett år!

Jag orkade visst börja blogga igen, men jag orkar inte sitta här något mer just nu.:P Har ju ändå en retorik - uppgift som ska vara klar. Vi hörs senare!

RSS 2.0