Förresten!

Jag ska bli moster igen!:) Japp, min syster Sara och hennes man Andreas ska få barn i September och lilla Ella ska bli storasyster. Om det blir till en liten tjej eller en liten kille återstår att se.:)

GRATTIS!!

Top tre i den första deltävlingen i Melodifestivalen!

Enligt mig alltså.:)

Ettan: En FANTASTISK låt! Oavsett hur det går för den i tävlingen kommer jag att fortsätta lyssna på den.

Salem Al Fakir - Keep on walking







Tvåan: Ett band jag inte trodde jag skulle gilla, men som visade sig var riktigt bra!:) Ser verkligen fram emot att få höra den här på Andra chansen här i Örebro.

Pain of salvation - Road salt
Skit, jag hittade inget videoklipp, så jag tog en annan låt..:P





Trean: Gullig poplåt som han alltid gör, men riktigt bra.:)

Ola - Unstoppable



De övriga låtarna var inga av mina favoriter. Aja, ha det fint!:)

Jag har fallit för frestelsen...

...och skaffat mig Facebook! Och tro det eller ej, men jag börjar nog bli lite beroende.:P Det är ett ganska kul sätt att hålla kontakt med alla kompisar som flyttat åt alla håll.:)

Har ju försökt att få tag i lite extrajobb på sistone och igår ringde det faktiskt någon och frågade om jag ville komma på intervju idag för ett extraarbete (som visserligen bara är till 24:e Februari, men ändå :)) som ska börja redan imorgon! Och jag kom på intervju och jag kom ut med jobb.:) HÄRLIGT!!:D

Har varit på "Luftslottet som sprängdes" förresten, den var bra. Inte lika bra som första, men mycket bättre än den andra.:) Men bäst hittills i år har definitivt varit "Avatar".:) Sämst var "Metropia". Förresten, den tror jag att jag såg förra året... Aja, den är sämst alla år ändå.

Kommer att ha varit i skolan nästan varje dag den här veckan, inte kul. Vi har haft ett seminarium om en bok idag och ska ha en på Fredag. Då måste vi ju träffas och prata om de böckerna i förseminariegrupperna plus att vi har haft en föreläsning. Iofs var böckerna väldigt intressanta, den ena heter "Kulturgrammatik - Hur man ökar sin förmåga att umgås över gränserna" och "Från kön till genus - kvinnligt och manligt i ett kulturellt perspektiv". Riktigt intressant alltså.:)

Shit, jag hoppas att jag kommer ihåg att underhålla bloggen trots att jag har skaffat facebook. Förut hade jag Lunarstorm, eller jag har kvar kontot även fast jag inte gör något där, och där skrev jag i deras bloggfunktion. Sen skaffade jag den här bloggen och tänkte väl skriva i båda litegrann. Men det funkade inte. Och nu kommer säkert FB konkurrera med bloggen om min uppmärksamhet.:P Vi får helt enkelt se hur det går.:)

Nehe, nu ska jag kika lite på tv.:) Ha det fint!

RSS 2.0