Vaaaarmt!

Men jag har en fläkt så det är ganska svalt för tillfället ändå.:P Det är helt otroligt, på vintrarna har vi knappt över 18 grader inne och på somrarna (i alla fall när det är så här varmt ute) blir det 28 grader. :S

Jaha ja... Igår var vi ju till IKEA som sagt, vi hittade lakan, blommor till kannan, ramar till tre planscher som Micke har förstorat upp från våra egna kort, vita linneservetter, ett litet "bord" att ha i knät för min laptop, örngott, presentsnöre och lite smått och gott.:) Fick en kaffe/te - press av Gunvor och Torleif, ska bli kul att pröva den!:) Ska mala ett chokladkaffe som jag köpte i Danmark för ett par år sen med min bönmal som jag fick av mamma och pappa i födelsedagspresent förrförra året.:) Efter det följde vi med dem hem och åt goda hamburgare.:) Jag, Micke och Jesse vågade oss på en promenad i hettan, blev inte så himla lång.:P Så Jesse fortsatte hemåt medan vi gick upp till oss, satte mig på balkongen och läste. Sen var det ju min favorit Poirot!:D
Idag har det varit lugnt, jobbar lite. Ikväll blir det bio, Transformers. Den första filmen var jättebra så vi får hoppas att den här också är det.:) Dessutom är det ju svalt på bion...:P

Nene, ska väl fortsätta jobba. Kom ihåg att dricka mycket när det är så här varmt! Ha det bra!

Gotland i mitt <3

Kom nyss att tänka på att för ett år sen planerade jag och älsklingen för fullt för vår Gotlands-resa vilken kom att bli helt fantastisk och mysig. De underbara middagarna på bl.a. Strykjärnet, de sena promenaderna vid havet och cyklingen runt muren. Om jag kunde skulle jag definitivt ha ett hus eller lägenhet där, helst i Visby och innanför murarna såklart.:D Önskar vi kunde åka tillbaka dit i år också! Men det går ju inte att få som man vill jämt...

Istället måste Micke jobba och för att bara få komma ut lite så följer jag med mamma och pappa på roadtrip upp till Norrland. Vi var ute på en liknande resa för kanske nio år sen och kom så långt upp som Malmberget, nu har vi bestämt oss för att stanna vid Umeå och sen neråt igen. Men det blir nog lika roligt ändå!:) Jag har varit ute mycket med mina föräldrar och åkt genom åren och har sett det mesta av Sverige, men det finns alltid något man missat.:) Nu är jag bara skraj att tonårsfasonerna ska komma upp till ytan igen; halvligga där bak med hörlurar i öronen och till slut bli så irriterad att man fräser till bara om de frågar vad man vill ha till lunch. Men jag lugnar mig med att det bara är fem dagar.....:P

Nu ska jag gå och fixa håret, vi ska ut till Marieberg och IKEA en sväng med Mickes familj. Vi vet exakt vad vi ska titta på, men det farliga med IKEA är ju att man alltid hittar något annat..:P Senast jag var dit med mamma för att leta priser till sommarfesten (vi hittade inga dock) så hittade i alla fall jag en jättesöt kanna i plåt som jag har tänkt att ha ute på balkongen med blommor i och kanske som tillbringare. Men efter otäcka händelser på festen kan jag aldrig använda den där kannan till något drickbart om jag inte sanerar den i jag vet inte, kanske såpa i fyrtiofem år...

Hursomhelst! De andra kommer vid elva så nu måste jag sätta igång med håret, har man långt hår så har man mycket att göra.:) Ha det fint och njut av solen nu!

Nu får jag skärpa mig!:)

Som någon kommenterat i inlägget nedan är det länge sen jag skrev senast. Och jag säger bara, fy på mig!! Det ska bli bättring..:)

För att lugna er kan jag säga att de senaste veckorna har varit ganska händelselösa. Kanske därför jag knappt har orkat skriva? Det har varit jobb (planerar sommarfesten för fullt), bio (Terminator = Helt okej) och midsommarfirande hos föräldrarna (Glad midsommar i efterskott på er!:D)

Först och främst måste jag väl skriva lite om gårdagens chockerande nyhet. En av världens bästa artister har gått ur tiden. :,( Trots alla myter och rättegångar hit och dit var han verkligen "The King of Pop". Efter att ha hört att han skulle göra konserter igen dagdrömde jag ofta om att han även skulle komma till Sverige och spela så jag i alla fall fick gå på en av hans konserter i mitt liv. Nu är det för sent...:(

Som en total kontrast till den tråkiga nyheten om Michael Jackson hade vi fest här hemma. Hela gänget kom; Adde, Sanaa, Pierre, Nicklas, Lotta, Micke plus Addes och Nicklas syster Maria och bror Mattias och även Marias sambo Micke. Shit, vad kul vi hade! Jag har inte haft så kul på länge!:) Jag och Maria kom ihop oss ordentligt, ska se till att hon och Micke kommer hit på middag någon gång.:) De sista som gick var Adde och Mattias vid tre och då var både jag och Micke ordentligt trötta och stöp i säng.:)

Idag vaknade vi halv elva! Otroligt för att vara oss i alla fall... Låg och slappade i sängen till tolv innan vi var tvungna att dra igång med diskandet (som tog en halvtimme) och dammsugningen. När det var gjort och vi hade proppat i oss varsin kebabtallrik tog vi med oss filten ut i stadsparken och låg där och myste, spelade kort och läste i tre timmar innan vi gick hem och grillade gott.:) Efter jordgubbar och glass sitter vi nu inne och ska titta på film, blir nog "Simpsons - The Movie", älskar den.:)

Så... nu har det blivit lite uppdatering i alla fall...:) Ska försöka skriva snart igen! Ha det bra!

Ps. Nu har jag äntligen sett "Twilight". Jag är förälskad. Ds.

Födelsedagsfirande!

Igår var vi till mamma och pappa i Zinkgruvan för att fira dem. Åt goda fläskkotletter till lunch och fikade sen god jordgubbstårta.:) Alla syskon med respektive hade gått ihop till ett presentkort på en klassisk ansiktsbehandling till mamma och ett par riktiga crocs till pappa. Jag vet, de där skorna är riktigt fula, men han tycker de är sköna så.:) Sen hade jag köpt en söt skål och godis att ha i till mamma och pappa.:) Sen gick vi på en skön promenad och så åt vi tacopaj på kvällen innan vi drog hem. Det var jättetrevligt att träffa alla.:) Både Ella och Lilly har blivit så stora..:)

Idag skulle vi ha haft middagsbesök av Gunvor, Torleif och Jessica. Tyvärr mådde de inte så bra så det blir ingenting av det.:( Men det kommer ju fler tillfällen..:) Så idag blir lite fixardag, har tvätt på nere i källaren, ska stryka lite skjortor till Micke. Han ska ut på jobbresa mellan Måndag och Torsdag och då måste han ju ha kläder på kroppen.:) Sen ska vi nog titta på lite film i eftermiddag och ta det lugnt.:) Och mer blir det inte idag.:)

Så.. nu ska jag väl slå på strykjärnet..:) Ha det bra!

2012

Jag bara MÅSTE se den här filmen!!! Tyvärr har den inte premiär förrän i November. Men jag kan vänta....:)


Aerosmith - I don´t wanna miss a thing

Förresten, när vi ändå är inne på lugna låtar och kärlek passar jag på att lägga in en av mina absoluta favoriter vad gäller kärlekslåtar.:)


Dags att stänga ner!

Men innan dess ville jag bara säga godnatt.:) Jag och älsklingen har ätit hans goda kyckling-currygryta med ris och druckit rött. Gott! Nu ska vi titta på Ett päron till farsa i Las Vegas och dippa grönsaker och bara mysa. Det måste vara något av det härligaste med en sambo, dessa underbara Fredagskvällar man får tillbringa tillsammans och bara vara, sitta i soffan och hålla handen.:D Ha en fortsatt trevlig fredagskväll! Det ska vi ha..:)

KRAM!

Andrea Bocelli & Sarah Brightman - Time to say goodbye

Lite mysig musik så här på Fredagskvällen.:)


Helg!

Härligt va?:D Det har varit en relativt seg vecka... gick ju i alla fall bra för Miljöpartiet i valet, det är jag glad för.:) Har fått betyg i sista kursen, blev VG. Det är jag också glad för, även om det inte innebär att jag får VG i hela retorik-kursen.:)
Igår började också ett av mina favoritprogram igen, Fringe. Det var läskigt härligt! Och mer..? Nej, jag vet inte.. Imorgon ska vi till Zinkgruvan för att fira mamma och pappa, mamma fyllde år i Onsdags och pappa fyller på Måndag. Så.. jag borde väl gå och slå in lite paket.:)

Jaha, hade inte så mycket att skriva. Men det är tanken som räknas..:)

Terminator plus opponering

Återigen har jag inte haft någon tillstymmelse till lust att skriva, men måste ju lägga in lite text bara för att..:) Jaha... hade opponering i Onsdags, det gick väl ganska bra, fick självklart något att ändra. Men det får man ju alltid.:) I Torsdags hade jag till att börja med en riktigt otursdag. Först när jag skulle skära bröd lyckades jag skära mig i fingret så att blodet sprutade. Inte kul. När jag sen skulle ta en lång, varm och skön dusch upptäckte jag att det var något fel, för det kom inget varmvatten. Verkligen inte kul! Sen var jag både Nilsson- och Lilyvakt då Elisabeth skulle in och prata med pappa om något. Men på kvällen kom Sanaa förbi en sväng och vi gick ut på marknaden, jag hittade inget på själva marknaden, men affärerna har ju också kvällsöppet och speciella erbjudanden. Hos Indiska hittade jag en ljuslykta och ett kakfat som jag länge har sneglat på. Hos Lindex hittade jag billiga trosor. På Glitter köpte jag tre-pack pärlörhängen och på Åhlens köpte jag hårspray och en present till min svägerska som fyllt år.

Igår, Fredag, vaknade jag konstigt nog kvart över sju, slog på tv:n, hämtade min laptop och satte mig i sängen och skrev klart uppgiften Argumenterande text som skulle vara inne senare på eftermiddagen och kollade igenom uppsatsen en gång till innan jag skickade uppgiften till läraren och uppsatsen till Marcus så han kunde kolla igenom den också. Snacka om skönt! Då slapp jag tänka på det resten av dagen. Följde med mamma och pappa ut på biltur för att titta på stället där de ska ha sommarfesten för företaget. Först bar det till Lindesberg och kinarestaurangen där för lunch. Vidare till Uskavi där feststället låg vid en sjö, såg jättetrevligt ut. Och sen åkte vi över till Nora för lite glass.:) Väl hemma fick jag ÄNTLIGEN träffa min älskling! Han åkte iväg på resa i Tisdags och kom hem igår, vad härligt det var att få träffa honom.:D Vi gick över till Jesse och Madicken som var ensamma då Gunvor och Torleif åkte iväg på kalas i Sthlm. Vi åt en god kycklinggryta med curry som älsklingen gjorde och tittade på lite tv.

Idag har en varit en lugn och skön dag, jag och Micke vaknade inte förräns vid halv tio och det är rekord för oss.:P Vi gjorde iordning oss och gick iväg till Jesse, köpte lite goda jordgubbar på vägen, för att göra mat till festprissarna som kom hem vid två.:) Det lät som de hade haft det riktigt kul! Efter mat och glass med jordgubbar gick jag, Micke och Jesse hem hit och spelade Buzz, som jag vann.:P Sen drog vi till bion och Terminator. Tyckte den var riktigt bra trots kritiken som har varit lite sisådär.:)

Imorgon är en annan dag.. får se vad som händer då. Ska i alla fall och rösta på Zaida Catalán!:)

Ha det bra!


Klicka för att ge!

När jag ändå är i farten vill jag tipsa om nedanstående sida där man bara klickar så skänker man till välgörenhet, man kan skänka både mat, litteratur och hjälpa djur och natur. Och man kan klicka hur många gånger man vill!

KLICKA!!!

http://www.thehungersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=1

Freekibble.com

Kollade nyss på Ellen och där var det med en tolvårig tjej som har startat upp två hemsidor där man kan svara på en fråga och oavsett om man svarar rätt eller inte så skänker de mat till antingen ett hundhem eller ett katthem. Bra idé!

Kolla in dem:

www.freekibble.com

www.freekibblekat.com

Jag vet...

Nu var det ett tag sen sist igen. Men så går det när vädret är underbart, då kan man ju inte sitta inne framför datorn.:) Det är skillnad idag när regnet öser ner. Jaja... I Torsdags lämnade vi äntligen in A-uppsatsen, nu är det bara opponeringen kvar så är det över med den.:) Helgen tillbringade jag i Zinkgruvan hos mamma och pappa, har njutit av vädret och firat mamma.:) Gjorde en tårta till henne med jordgubbar såklart och så hade jag köpt en parfym och en liten sten som det stod "Älskade mamma" på. Så en riktigt skön helg har det varit. Även om jag saknade älsklingen en hel del.. Men man måste ju träffa familjen ibland också.:)

Igår läste jag uppsatsen som jag och Marcus ska opponera på och skrev lite, den var sådär tyvärr. Hade sett fram emot att läsa den, de hade analyserat två framföranden av Magnus Betnér och det kan ju vara spännande. Men det var väldigt hackigt med oregelbundet språk osv. Aja...

Ska väl eventuellt sitta med en sista liten grej på den här kursen idag, men ja... det får bli i eftermiddag. Nu ska jag ha kaffe.:) Ha det fint!

RSS 2.0