Sooool!

Vad härligt det är att kunna sitta ute på balkongen och slappa en sån här underbar dag!:) Eller slappar och slappar, skriver på mitt Övertygande tal som ska vara klart nästa vecka. Men lite segt går det nog..:P Gick in en stund nu för att äta lunch och för att kolla mailen, plus att jag inte kan sitta ute för länge eftersom jag äter antibiotika. Men ett litet tag till måste det bli i alla fall.:) Nehe, nu ska jag fortsätta skriva! Ha det bra!

Le week-end!

Eller hur man nu säger på franska..:P Hade en trevlig helg i alla fall. Blev upphämtad av syrran i Örebro och väl framme i Hallsberg åt vi lunch med mamma, Andreas och Ella på God smak, blev kycklingwrap för mig, riktigt gott.:) Lilla Ella hade blivit så stor! Tog lite kort såklart!:) Sen på Lördagen var vi först på fika hos Tony och sen på kvällen samlades vi på en restaurang och åt lite god mat och hade det allmänt trevligt. Det var kul!:) De hade dansgolv och sånt där, men eftersom jag och mamma gick hem så gick vi runt halv elva. På Söndagen var det mysigt att komma hem till min älskling. Konstigt hur mycket man saknar honom på bara två nätter. Idag har han varit ute och rest och sover i Sthlm, så jag får sova ensam inatt.:( Idag har det i alla fall varit en riktigt skön dag, var till skolan för att diskutera veckans uppgift Propaganda - analys. Alltid ett lika spännande ämne! Igår var jag till tandläkaren också, inga hål tack och lov.:P Hade ju Nilsson också och vi tog sköna promenader i Stadsparken, där finns det otroliga vackra träd och buskar med fina blommor, tog lite kort på dem också..:) Vad händer i helgen? Jag vet inte riktigt, men vad som än händer blir det nog kul! Nu får ni faktiskt ha det så bra för jag ska fortsätta titta på film.:) KRAM!


Ella ville prova pappas keps


Även om hon var lite trött...


...så var hon lika busig som alltid!:)


Men sen skulle hon ut på promenad.:P


"Moster, får jag låna din mobil?"


Ena halvan av bordet på restaurangen.


Andra halvan.:)




Födelsedagspojken!:D


En trött liten Lilly.:)


Karlarna mittemot mig varav två inte ville vara med på bild.:P


Et moi.:)


Vackra blommor.:)


De luktar gott också.:)


Rosa blommor fanns det också!:)


Jason Mraz - The Remedy

Måste lägga in länken till en av mina absoluta favoritlåtar med Jason Mraz, hörde den för första gången för jättelänge sen, långt innan han kom med "I´m yours". Även om jag älskar den låten också är "The Remedy" min definitiva favoritlåt med honom...:)

http://www.youtube.com/watch?v=Nv_SqpfBvPc

Earth Day!

Viktig dag idag; Earth Day som startades den 22 april 1970 i USA för att uppmärksamma jordens miljöproblem.

Vi hörs mer någon annan dag..:) Kram!


Får ju inte glömma brorsan heller!

Som fyller hela 30 år idag!! Grattis! Drar ju iväg till Hallsberg idag och imorgon är det både kalas och fest för hela slanten! Ska bli riktigt kul!:D


GRATTIS!!

Har totalt glömt bort att berätta för er att min älskade Mikael har fått ett nytt jobb! Grattis älskling!


Många bilder...

... men så blir det när man inte har bloggat på ett tag!:P Hittade i och för sig en till:

 Blommor som vi fick från mamma:)

Men det var den sista! Or was it??! Fortsättning följer....;P

Skulle ju...

... lägga in fler bilder på bl.a. hur påskfint vi har haft det här hemma och lite roliga saker jag och älsklingen köpte när vi var på stan för ett par veckor sen.:)


Vårt fina påskris:)


Denna söta höna fick vi i påskpresent från Gunvor, Torleif och Jessica


Sen fick vi en tupp från mamma också, så slipper hönan känna sig ensam:D


Dessa vackra tulpaner fick jag av älsklingen en dag


Och dessa fina fick vi båda av Tony och Elisabeth


Vår nya läckra dörrmatta från Indiska!


En zinkbytta till våra enar hittade vi också


Och denna otroligt fina burk till snabbkaffet från Bruka


Och vad tycker ni om min fantastiskt snygga väska från Indiska?:


Vi fick ju dessa jättefina påskliljor också från Gunvor och Torleif


Just ja, har köpt Buzz!

Har alltid velat ha något Buzz - spel, men har tyckt att det varit lite för dyrt. Men nu hade Cdon spel och buzzers jättebilligt eftersom de fyller tio år. Då måste man ju passa på!:) Det blev förresten spelet The pop quiz. Ska bli så kul att spela!



Jaha, glad påsk då...

...i efterskott!:P Lite sent ute jag vet, men ibland hinner man inte skriva helt enkelt..:) Påsken var skön i alla fall. Härligt väder där ute i Zinkis! Det var bara jag, mamma, pappa, Tony, Elisabeth och Lilly. Ja, och Roine, Marie, Felicia och Emelie en sväng på eftermiddagen och moster Gudrun på kvällen. Vi grillade på Lördags-kvällen, fläskfilé, och det var helt underbart. Har längtat efter att få grilla! Har inte hänt så mycket annars.. åkte hem till Örebro efter att jag hade varit med mamma och pappa till Elisabeth som fyllde 26. (Grattis!:)) När vi åkte till henne såg vi förresten sex-sju dovhjortar. Inte ofta man ser, otroligt vackra! Försökte ta kort, men de var för långt bort och min mobil är inte så bra på att ta kort så långt ifrån.:P I Tisdags var jag till skolan och träffade min klasskompis Camilla innan föreläsningen för att prata om debatten som vi ska ha imorgon. Vi är i samma "lag", ska argumentera mot en lagstiftning för brottsprovokation. Hoppas det går bra, men just nu känns det lite läskigt.:P Så idag har jag praktiskt taget bara suttit med det, har haft Nilsson här och vi tog en skön promenad i Stadsparken. Det finns så otroligt fina krokusar där nu, i stora fält. Tog kort på det så ni ska få se..:) Men först och främst ska jag lägga in lite kort från påsken!:)


Elisabeth och Lilly


Tony mopsar sig:P


Nilsson


Fjäril! Ser ni den?:P


Så mycket vackra blommor där ute, som den här.:)


Elisabeth leker påskkärring


Tony som påskgubbe


Sen kom en katt som ville vara med på twist


Otroligt många och vackra krokus i Stadsparken

Jippie!

Jag vann en ny bingolott och mamma en hundring.:) Var otroligt nära att vinna både 4 kg guld och en Thailandsresa, men såklart så vinner man inte. Såg reklam för tappa.se på tv och mamma ville gå in och se vad det var för något så vi surfade in på deras hemsida. Såg ju bra ut, men när jag läste deras koncept: "Vår idé är enkel - bränn mer kalorier än du stoppar i dig och du kommer att gå ner i vikt! Du måste inte förändra dina matvanor, rör på dig mer istället!" så insåg jag att det där har jag redan gjort hur länge som helst - hos Viktväktarna. De har nämligen precis samma slags koncept, ät vad du vill, ät bara mindre och rör på dig mer. Hur lätt som helst.:) Nehe, nu ska jag nog gå och sova, skriver igen imorgon och slänger in lite bilder från påskhelgen.:) Kramar!

Aleisha Dixon - The boy does nothing

Har försökt lägga in videon till en av mina favoritlåtar, men har inte lyckats med det så jag lägger bara in länken.:P

http://www.youtube.com/watch?v=Ev44tKZzLSc

Sitter för övrigt och spelar Bingolotto med mamma.:) Det går inget vidare!

Kolla in...

...länken nedan. Är en längre intervju med Jeff Dunham som Tv4 gjort med bilder från i Onsdags.:)

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.937216

Jeff - fuh fuh Dun-ham.com

Hehe, ja, vad betyder det kan man ju fråga sig..:P Såklart handlar det om Jeff Dunham och hans show som vi var på i Onsdags! Helt fantastiskt roligt var det! I Onsdags runt tolv kom Tony, Elisabeth och Lilly in till Örebro och vi drog oss iväg på en gång. Eller först fick vi jättefina blommor, tulpaner.:) Åkte iväg till Kista med stopp i Västerås där vi käkade på McDonalds. Direkt när vi kom fram åkte vi till hotellet, Ibis, vilket låg närmast. Det var kanske inte riktigt som Scandic, men helt okej.:) Jätteläcker toalett :P, såg ut som på en båt. Vi fixade iordning oss och åkte till Kistamässan där showen skulle vara och parkerade bilen. Tog en promenad till Kista galleria där vi kollade runt litegrann, köpte jättesöta kläder till Lilly och sen åt vi på The food court, en massa olika restauranger, t.ex. indiskt, asiatiskt, steakhouse runt en massa sittplatser. Killarna köpte gigantiska hamburgare och jag och Elisabeth åt kycklingspett med jordnötssås. Riktigt gott!:) Sen gick vi tillbaka ganska tidigt till mässan, vi antog att det skulle bli mycket människor och det hade vi rätt i. När vi kommer dit ungefär sex - halv sju var det en lååång kö. Tack och lov behövde vi inte ställa oss där för vi hade biljetter på den bakre parketten.:P Själva lokalen var lite trist, inga upphöjningar utan bara en massa stolar i rader. Såg ju inte scenen superbra, men de hade stora skärmar där bak. Först kom Guitar guy, vet inte riktigt vem det är, men han var också riktigt rolig. Spelade och sjöng om Sverige.:P När Jeff Dunham kom upp med alla sina dockor exploderade hela lokalen. Ungefär två och en halv timme höll han på, utan paus, och jag skrattade praktiskt taget oavbrutet!:D Jätteroligt var det. Hoppas han kommer tillbaka till Sverige så kan man gå på honom igen.:) Efter det drog vi till hotellet igen för att sova, var ju själv tvungen att gå upp klockan sju eftersom vi skulle åka klockan nio. Skulle vara på skolan kvart över elva och jag hann precis dit.:) Hade gruppredovisning med En tes - olika topiker där vi skulle argumentera för samma tes ur olika synvinklar. Vi hade testen Lagstifta om sprutbyte för narkomaner och jag hade topiken hälsa.:) Det gick bra, men jag kände mig riktigt stressad hela dagen, skulle sen hem för att skriva klart en annan grej som skulle in; en Toulminanalys av en reklamannons. Blev klar snabbare än vad jag trodde, skönt. Då drog vi hem till Gunvor, Torleif och Jessica för att lämna av lite blommor och påskägg.:) Det var lika trevligt som vanligt, var otroligt trött tyvärr så jag var kanske inte så pratglad.:S Nu är jag hos mamma och pappa i Zinkgruvan i alla fall för att vila upp mig, vi tittar på Talang 2009 och myser.:) Blev utskjutsad av älsklingen och vi åt lax innan han åkte hemåt, Tony kom en sväng och vi gick ner till kiosken, de hade inte öppet idag men de skulle göra något där. Fick en Ben & Jerry - glass. Den var riktigt god!:) Han hade lilla Lilly med sig också så faster skjutsade henne i vagnen.:) Sen drog jag och mamma in till Askersund för att handla det de hade glömt och träffade på moster Gudrun som vi fikade på mitt favoritcafé Café Tutingen med, drack kaffe med chokladdopp till.:) Sen satte jag mig med ett fotbad och löste korsord och läste i Häxan från Portobello. Japp, en riktigt skön dag och vecka har det varit.:) Nu ska jag försöka börja blogga lite mer, lovar!:) Ska lägga in lite bilder också så kolla in nedan.:) Först och främst från i förrgår, men senare någon gång också bilder på lite annat.:) Men nu ska jag se mer på tv! Kramar!










 






                                                                                                                                                                                 






Syns kanske inte så bra, men de här bilderna föreställer i alla fall:


Jeff Dunham och Walter


Jeff Dunham och Achmed


Jeff Dunham, Peanut och Jalapeño on a stick


Snart helg!

Vad skönt det ska bli...:) Vad har jag gjort för något kul kan man ju fråga sig eftersom jag igen inte har skrivit på ett litet tag?:) Igår var vi och tränade och sen drog jag iväg till bion för att gå på barnvagnsbio med Elisabeth och Lilly. Vi var på "En shopaholics bekännelser", den var ganska söt.:) Sen gick vi och åt lunch på Hälls, jag tog en kycklingsallad.:) Sen tog vi med oss Nilsson ut på en promenad längs Svartån, var så otroligt skönt i den härliga solen. Smakade den nya glassen Ice Age. Den var lite sådär...:S Men nu har jag smakat den i alla fall!:) På kvällen fick vi besök av Mickes kompis Tobias och vi åt lite gott, fläskkotletter och potatis i ugn. Sen drog de iväg på en jazz-konsert i Hallsberg och jag satt här hemma och skrev klart analysen tills idag och tittade på Lost.:) Och idag hade jag alltså redovisning av reklambilds - analysen. Jag var riktigt nervös, den nya läraren jag har nu sa att den skulle vara två minuter lång och det fick bara skilja på tio sekunder mer eller mindre annars blev man tvungen att göra om det. :S Så ni kan förstå att jag var orolig att jag inte skulle klara det... Jag var näst sist också, jättejobbigt när det enda man vill är att ha det gjort! 2 minuter och tio sekunder gick det på, klarade det precis alltså!:) Läraren tyckte att det var jättebra, även om det saknades lite på slutet. Efter skolan mötte jag upp älsklingen och hans mamma Gunvor utanför Max där vi blev bjudna på mat av Gunvor. Var riktigt snällt av henne och jättegott, äter ju inte ofta hamburgare ute nuförtiden.:) Men även om man vet att det inte är superbra mat så njuter man ordentligt när man väl äter det.:) Sen gick vi hem och tittade på min cykel vilken är Saras gamla. Är bra att inte ha så nya cyklar när man parkerar dem uppe vid universitetet där de kan bli stulna närsomhelst, så syrrans gamla passar perfekt.:) Men hon hade sagt att bromsarna var lite dåliga så vi kollade upp dem fast när Micke kollade på dem var det inget fel ändå. Så vi tog en liten promenad bort till cykelbutiken Lindells och pumpade däcken så nu kan jag cykla till skolan. Skönt när solen börjat skina så härligt!:) Så gick vi upp till Gunvor, Torleif och Jesse en sväng. Jesse mådde lite sådär och vi har pratat om att ha Star wars - kvällar och funderade på att titta på den första filmen imorgon, men om hon inte mår bra så kanske vi inte kan imorgon.:( Aja, vi får se hur hon mår...

Ska försöka att bli lite bättre på att skriva oftare, har ju blivit ganska glest mellan tillfällena på sistone. Det blir liksom bara när man sitter och inte har något särskilt att göra. Men jag ska bli bättre på det!:) Nehe, vad ska man hitta på nu då... får väl se om det är något roligt på tv.. Men ni får ha det så bra så skriver jag imorgon igen. Lovar!

RSS 2.0