Härligt med fredag!

Började dagen med frukost på Java tillsammans med Lovisa, vi skulle ha varit fler från klassen men i slutändan var det bara vi som kunde. Men det var trevligt det med och vi ska se till att träffas någon annan gång allihopa.:) Efter frukosten gick jag hem för att plocka undan julsakerna, även om jag älskar julen är det skönt att få plocka bort allt och få in lite ljusare saker.:) Ikväll blir det hemmagjord pizza och besök av Adde.:) Ser fram emot imorgon också när vi ska fira Jessica som tar sin sjuksköterskeexamen.:) Neheeej... det var nog inte mer.

Ha det bra!


GLAAAAAD!!

För jag har skickat in mitt arbete!:D Känns så otroligt härligt! Nu är det bara att hoppas på att min handledare inte tycker att jag behöver lägga till något och att jag bara får examinera den helt enkelt.:) Har haft en mysig kväll för övrigt, älsklingen kom hem från resor idag och eftersom han fyller år idag hade jag fixat middag till honom; tacogratäng med sallad och nachochips och så kall, isig cider till det. Mums!

Nehej, nu ska vi mysa vidare här.:)

Nästan färdig...

Har skrivit klart all text till arbetet, det blev 24 sidor ungefär och så har jag skrivit ut alltihopa och läst igenom, ser helt okej ut faktiskt. Inte jättebra, men helt okej. Skrev ut det så jag har bredvid mig när jag börjar skriva slutsatser och analysen, är mycket skönare om man har allting i fysisk form bredvid sig som man kan bläddra mellan än att hoppa upp och ner i ett Word - dokument. Det ska bli SÅ skönt att få skicka in den här, även om jag kanske får komplettera sen är det i alla fall en otroligt härlig känsla att jag överhuvudtaget kommer att skicka in den snart. Det har funnits (många) tillfällen då jag helt enkelt inte har orkat med och bara tänkt strunta i den. Men så har jag tänkt att det är faktiskt sista terminen samhällskunskap och sen är jag klar med den. Sen väntar sista terminen pedagogik och sen är jag, om det stämmer som jag har tänkt ut det, helt klar med lärarutbildningen. Det spelar ingen roll om jag sen ska jobba som lärare eller inte, jag avslutar i alla fall det jag har påbörjat. Nu ska jag börja skriva på det sista, hoppas att det går snabbt och smidigt.

Är jättetrött!

Har suttit och pluggat hela dagen plus suttit med en jäkla tabell nu på kvällen som jag var tvungen att göra om tre gånger.:( Men nu har jag i alla fall tagit mig en ganska bra bit på vägen vad gäller mitt arbete, är inne på 25:e sidan med text!:) Imorgon ska jag skriva ut hela skiten och kolla igenom och börja skriva slutsatser och diskussion.:) NU tänker jag ta kväll och titta på lite film istället.

Ha det bra!

Plugg!

Hade en relativt fri pluggdag igår då vi skulle till Mickes föräldrar för att fira både Micke och Jesse som fyller år med bara några dagars mellanrum. Det blev god mat och god dricka, kanske lite för mycket av den sista, men jag kom ändå upp idag och har suttit och skrivit sedan elva - tiden. Det har gått ganska bra faktiskt och jag räknar med att bli klar den här veckan. Vill inte ha det här arbetet kvar när nästa termin börjar nästnästa vecka... Filmen i fredags var förresten mycket bra, men INTE lika bra som den svenska filmen. Jag tycker egentligen att det var ganska onödigt av dem att göra en engelsk version, speciellt när de byter ut en del svenska skådespelare mot andra svenska skådespelare..:P Nehe, nu ska jag nog ta och fortsätta skriva.

Ha det fint!

Skriva, skriva, skriva...

...så det här jäkla arbetet blir klart någon gång. Kul är det inte, men det är lika bra att få det gjort... Ikväll blir det i alla 
fall inget pluggande, har varit bestämt länge att vi ska på bio; jag, Micke och Jesse. Så då blir det självklart "The girl with the dragon tatto"! Får se om den är lika bra som den svenska. Jesse sa dock att den inte har gått så bra i USA, så då får vi väl se om det blir några fler filmer...:S Sen imorgon blir det födelsedagsfirande för Micke och Jesse så då blir det inte så mycket pluggande heller, men ska försöka fixa några timmar på förmiddagen i alla fall. Det behövs, sån sengångare som jag är på att skriva.:P Kan det inte bara bli sommar NUUUUUUUUU?!! Well well.. tills dess är det bara att göra det bästa av det hela antar jag..

Tjo på er!

120103

Har inte skrivit ett enda inlägg sedan februari förra året, men nu känner jag för att skriva av mig lite... Julen och nyår är över vilket känns ganska skönt. Det är dags att börja på nytt liksom. Inte lika skön är examinationsarbetet som jag håller på och skriver just nu... egentligen skulle den ha varit inne igår, men jag har fått dra ut på den lite. Har inte haft, och har inte nu heller, energi till att skriva det här arbetet, jag är så trött på allt som har med skolan att göra att jag skulle kunna spy på allting. Jag känner inte heller någon energi till vårterminen trots att det är min sista terminen. Helst av allt skulle jag vilja börja jobba, med vad som helst egentligen, och bara göra mitt om dagarna, gå hem och få betalt för det i slutet på månaden. Jag skiter i om jag får ut en utbildning eller inte, jag har insett att det är inte vad jag vill ha ut av livet. Klart att det är bra att ha, men känner jag ett behov av den? Nej, absolut inte. Jag vill bara jobba och sen få gå hem till min älskade Mikael och ha ett underbart liv med honom och göra det vi vill göra. Efter hösten känns det som om det finns viktigare saker än att ha en utbildning, speciellt i ett yrke som jag inte ens vet längre om jag vill arbeta i..... Hursomhelst... jag tänker försöka få det här examinationsarbetet gjort och tänker försöka ta mig igenom våren och hoppas på att jag orkar mig igenom allt. Så får vi hoppas att sommaren kommer riktigt, riktigt snabbt i år...

RSS 2.0