Fel på bloggen?

I det senaste inlägget verkar bara halva ha kommit med.:( Vet inte vad som är fel... Kom inte iväg till skolan, fick ont i huvudet och tänkte att det då är bättre att jag är hemma och pluggar än går iväg till skolan och lyssnar på saker jag har hört flera gånger förut om opponering... Så.. jag blir hemma. Ska väl fortsätta skriva i så fall.:P Ha det fint!


Ps. Här kommer slutet på förra inlägget. Om ni är intresserade alltså.:)

Men jag får väl ge det ett försök i alla fall.... *suck* Ska till skolan en sväng sen för att ha lektion om opponering och resten av dagen ska jag plugga... Men ikväll är det ju tv-kväll också, både Ugly Betty, Desperate Housewifes och Lost. Härligt!:D Förresten, imorse när jag vaknade blev jag otroligt glad när jag kände på mina utslag och upptäckte att de faktiskt hade blivit mindre.:) Antar att de bara kommer fortsätta att bli mindre och mindre tills de helt och hållet har försvunnit.:) Nehe, nu ska jag fortsätta plugga.. Ha det bra!


Blir det sol idag också?

Hoppas det! Än så länge är det lite molnigt och kyligt, men hoppas det blir finare sen så kanske jag kan ta på mig min snygga långklänning...:) Sitter här och tittar på Smallville, eller ja.. det är slut nu. Men tittar på tv gör jag i alla fall och pluggar samtidigt med Nilsson bredvid mig som är nedbäddad under en filt. Jag är snart otroligt trött på den här A-uppsatsen, tidigare var jag för seg för att överhuvudtaget börja skriva, nu är jag verkligen inte intresserad av ämnet ifråga. Men jag får väl ge det ett försök i alla fall.... *suck* Ska till skolan en sväng sen för att ha lektion om opponering och resten av dagen ska jag plugga... Men ikväll är det ju tv-kväll också, både Ugly Betty, Desperate Housewifes och Lost. Härligt!:D

Förresten, imorse när jag vaknade blev jag otroligt glad när jag kände på mina utslag och upptäckte att de faktiskt hade blivit mindre.:) Antar att de bara kommer fortsätta att bli mindre och mindre tills de helt och hållet har försvunnit.:)

Nehe, nu ska jag fortsätta plugga.. Ha det bra!

Vilken ljuvlig dag!

Med sol och allt..:) Har suttit ute nu på eftermiddagen och pluggat, riktigt skönt var det.:) Var och träffade Marcus och pratade om uppsatsen, sen drog jag upp till stan. Skulle ju upp till min huddoktor för uppföljning, har ju ätit tabletterna i tre månader nu. Fick recept på ytterligare tre månaders tabletter och kräm. Jag hade tre stora utslag i ansiktet och då sa han att han skulle ta kortisonsprutor i dem. Sprutor i ansiktet! Snacka om att jag blev skraj...:S Gick bra ändå tack och lov. Gick hem och tog en promenad med Nilsson som var hemma hos oss och när Micke kom hem åt vi lite god lax på balkongen.:) Så mysigt nu när det blivit varmt och skönt att sitta ute på balkongen. På somrarna sitter vi alltid ute och äter, spelar ingen roll vare sig det är frukost eller middag.:)

Helgen var också trevlig! Vi åkte vid halv ett och hade Anna-Karin med oss. Hon var jättetrevlig så resan neråt gick bra. Framme i Värnamo släppte vi av henne där hon skulle bo och själva åkte vi till Scandic för att checka in. Jag stannade kvar där medan Micke åkte och hämtade upp Anna-Karin igen, hon var tärna så hon skulle med till kyrkan för att öva. Själv gick jag runt i stan en stund, var inte så mycket att se, men jag tänkte i alla fall passa på medans jag var där.:) När Micke kom tillbaka från kyrkan gick vi ner till hotellbaren för att ta oss varsin öl och vänta på Pierre. När han kommit gick vi ut och tittade på hans husbil innan vi gick till Harrys, åt litegrann och hade det riktigt trevligt.:) Sen drog vi till hotellet för att sova och på Lördagen duschade vi lite snabbt innan Pierre kom och vi gick för att äta frukost tillsammans. Vi gjorde iordning oss och medans Pierre drog iväg för att hämta folk vid tågstationen blev jag och Micke upphämtade av brudgummen Nicklas och hans bror Adde i en snygg volvo cab.:) Det var den brudparet senare åkte med från kyrkan också. Vi åkte till Forsheda och Lottas föräldrar och bytte om. Strax innan bröllopet skjutsade Micke upp mig och två andra tjejer, Moa och Kicki till kyrkan, själv åkte han tillbaka för att hämta Nicklas. Ceremonin var jättetrevligoch både Lotta och Nicklas var så fina! Efter kyrkan och diverse fotografering fick de gäster som ville, inkl. mig och Micke, åka buss till festplatsen som låg ungefär fyrtio minuter från kyrkan (!), Solgården. Där fick vi champagne och lite mingel innan middagen. Maten var god, saffrans- och räksoppa med grissini till förrätt, fläskfilé med solrosfröpesto med och klyftpotatis till och pannacotta med rödvinskokta päron till efterrätt. Plus tårta efter såklart...:) Det var riktigt gott. Grejen med bröllop är ju att man aldrig vet vem man hamnar bredvid, om man är sambo, gift eller liknande får man ju definitivt inte sitta bredvid varandra. Men jag hade tur och hamnade bredvid en trevlig kille, Fredrik, som doktorerade i pedagogik, passande för mig, eller hur?:) Fast han kunde prata om mer än bara pedagogik, vi pratade om allt från Melodifestivalen till resemål. Trevligt.:) Självklart blev det en massa tal och Micke höll ett jättefint tal.:) Sen blev det presentöppning och senare dans innan vi tog en taxi tillsammans med Nicklas moster och mormor (tror jag det var) till hotellet Tre liljor som vi beställt andra natten på då brudparet ville vara ensamma på Scandic på bröllopsnatten. Kvart över två, halv tre var vi väl framme..:) Snacka om att man var trött på Söndagen... åkte från Värnamo runt tolv och hade med oss Anna-Karin och Malin med oss upp till Örebro.:) Det var riktigt skönt att komma hem och sova i sin egen säng!:D

Jaha, det var en lång utläggning, men vill ju berätta om min helg..:) Ska väl ta och titta på lite tv nu och kanske plugga vidare. Kanske.... :) Kram!

Trött så in i bomben!

Jaha, så var det kväll igen..:) Jag och älsklingen har tagit en promenad tillGunvor, Torleif och Jesse och ätit god köttfärssås.:) Blev oerhört trött av maten så jag får ta och lägga mig tidigt ikväll.. Det blev tyvärr inte så att vi åker tidigare än tolv imorgon utan istället åker vi halv ett. Spelar ingen roll, så länge vi är nere runt fyra eftersom de ska ha övning i kyrkan halv fem. Själv blir jag avsläppt vid hotellet, skönt.:) Nej... ska ta och slappa framför tv:n en stund.:) Eftersom jag förmodligen inte kommer att kunna skriva något förrän på Söndag hoppas jag att ni får en riktigt trevlig helg! Kramar!

Hotellfrukost!

Yes! Kom precis på att jag kommer att få njuta av två underbara morgnar med hotellfrukost. Finns det något bättre? Apelsinjuice, gott bröd, en massa olika pålägg och färsk frukt! Och mycket mer än så! Något som jag däremot håller mig ifrån är bacon, korv, äggröra och allt det lite tyngre på frukostbuffén, jag är inte sån som gillar typ engelsk frukost. Är det någon mer än jag som har sett Apolivas reklam på tv? Det är en tjej som står och sjunger. Jag tycker att hon ser riktigt otäck ut ibland! Som en ondsint demon.... :P Nehe, dags att packa antar jag...:S


Stryka, packa och skriva...

Suck! Så mycket att göra, så lite tid att göra det på... Känns det som i alla fall. Har försökt stryka min klänning, men jag hade nog behövt lämna in den på kemtvätt innan. Skrynklorna går INTE bort. Jag får väl klara mig ändå...Har diskuterat med min uppsatspartner Marcus om uppsatsen över msn, vi hinner inte träffas något innan helgen. Men... det kommer nog att gå bra. Får försöka skriva så mycket jag kan idag... men så ska jag ju packa också... Igår var jag och älsklingen ute för att köpa present till brudparet, det blev en skål och gräddkanna från Höganäs i den färg de samlar i. Köpte också två chokladdopp från underbara Venus Choklad som ska sitta på paketet. Och ett kort såklart där jag ska skriva lite ur 1 Korintierbrevet. För er som inte vet är det där de där verserna står som man ofta brukar läsa upp på bröllop: Kärleken är tålig och mild, osv osv. :) Blir nog gulligt. Sen för mitt presentkort hittade jag två små skålar ur den serie jag vill börja samla på, Pergola och så blev det över till fyra whiskeyprovningsglas till Micke.:) Var tvungen att köpa en ny underlagskräm från Makeupstore också... Nehe, lite kaffe skulle sitta fint nu, så jag inte får ont i huvudet.:) Ha det bra!

Har ni bestämt er?

Det har i alla fall jag. Vem jag ska rösta på i Europa-valet alltså. Tro inte att det är någon från Piratpartiet bara för att jag skriver om dem...:P Nej, jag tror att Zaida Catalán från Miljöpartiet får min röst. Av vad jag har sett av henne verkar hon vara en smart tjej som vill arbeta för viktiga frågor, inkl. miljön såklart.:) Så, så blir det nog..:)

http://www.zaida.se/

Springer runt!

Här hemma i högklackat. Har inte haft skorna som jag ska ha på bröllopet på ett tag så då tänkte jag att det skulle vara bra att träna lite.:) Senaste gången var på brorsans bröllop för tre år sen...:P Men i helgen är det i alla fall dags! Ser verkligen fram emot det.:) Vi åker ner redan på Fredagen, dels ska Micke vara med på genomgång och dels så är det skönt att komma ner en dag innan istället för att åka tidigt på Lördagen och sen sitta i bilen i tre, fyra timmar och sen skynda sig att göra sig iordning. Får med oss två tjejer också, Anna-Karin och Moa. Bara den förstnämnda kan komma ifrån jobbet tidigare än tolv åker vi nog vid tio.:) Idag ska jag plugga, men blir inte så länge tyvärr. Ska träffa Micke uppe på stan vid tre eftersom vi ska köpa present till brudparet, dessutom har jag tänkt att använda mig av mitt presentkort på Duka. Fick ett mail om att de visst ska köpas upp av ett annat företag så de som har presentkort måste använda de omgående. Men jag vet inte riktigt vad... funderar på en Marimekko-skål till. Har redan en turkos, men de är ju så oerhört läckra..:) Vi får se! Sen måste jag stryka klänningen och Mickes skjorta ikväll... ja, det blir en del att göra.. Men tills dess ska jag plugga med lilla Nilsson vid min sida.:) Så.. ha det fint!

Les Fatals Picards - L´amour à la francaise

Kommer ni ihåg Frankrikes bidrag 2007? Jag älskade den!!



Idag ska jag vara riktigt duktig.

Och plugga! Jag lovar, för nu kan det inte vänta längre. När jag vaknar upp med ont i magen för att det snart är deadline,
då är det dags att vara duktig. Hoppas regnet öser ner idag också, då känns det lättare än om solen sken från en blå himmel.:) Igår var jag som sagt ut med Sanaa en sväng, vi fikade på Espresso House, jag drack en jättegod latte med irish cream smak. Har funderat på att köpa hem en flaska irish cream, men då skulle det säkert inte vara varken så gott eller speciellt längre.:P Efter fikat gick vi genom stan och bara pratade innan vi gick hem hit och åt och tittade på tv.:) Och idag blir det bara att sitta framför datorn... inte så kul alltså, men ytterst nödvändigt. Så det är väl dags att jag sätter igång.:) KRAM!

Som jag trodde...

Norge vann hela skiten! Tack och lov..:) Fantastisk låt!:D Trist att Sverige kom så långt bak, men man kan ju aldrig veta hur det ska gå.:) Helgen har varit trevlig, Jesse var här i Fredags och vi tittade på film och sjöng Singstar.:) Lördagen gick vi med Jesse och Madicken ut och promenerade i Stadsparken ett tag och fikade i solen.:) På kvällen gick vi till Gunvor och Torleif för god mat och Eurovision såklart. Det är konstigt, men alla de där låtarna som man först tyckte lät så underliga lät efter ett tag riktigt bra.:) Gårdagen gick åt till att städa och tvätta och sen mer god mat hemma hos Gunvor och Torleif.:) På kvällen myste jag och älsklingen med varsitt glas vitt och chips framför tv:n. En trevlig helg alltså! Nu är det inte så fint väder längre, men jag tycker att det är ganska skönt. Sitter och försöker plugga, men jag är sådan att jag gillar att ha lite press på mig själv så det tar ett tag innan jag kommer igång ordentligt..:S Ska träffa Sanaa sen, borde plugga istället, jag vet. Tyvärr hade det hänt lite inom familjen så jag tror att hon behöver prata av sig..:( Men om jag ska träffa henne måste jag skriva på uppsatsen nu..:) Så ha det fint!

Christina Metaxa - Firefly

Den här var en av mina favoriter i gårdagens semifinal. Trist att den inte gick vidare..:S


Äntligen Fredag!

Härligt, härligt, härligt!:D Härligt att Malena gick vidare i Tisdags också, plus Alexander Rybak igår! Fanns en del roliga låtar med både i Tisdags och igår. Kommer nog att bli en spännande tävling på Lördag!:) Tisdagens tävling såg jag faktiskt hemma hos mamma, jag skulle ju och klippa mig på Onsdagen plus att mamma undrade om jag kunde vara hundvakt hemma hos dem istället för här som vanligt. Så hon kom in till stan och hämtade mig och vi drog ut till Marieberg på vägen till Hallsberg. Var tvungen att ha både strumpbyxor och hårspänne till bröllopet. Köpte två stycken jättetunna strumpbyxor utan söm på tårna, ska ha ett par skor utan tå så då måste man ha såna.:) Strumpbyxor är i övrigt ett måste i kyrkan, det är inte snyggt att gå barbent. Hårspännet blev ett med pärlor i, passar till pärlhalsbandet jag ska ha...:P Har lånat brorsdotterns locktång så jag tänkte att med ett spänne bara blir det en enkel, men snygg frisyr..:) Sen hittade jag även den där sladden som jag tror att jag har nämnt någon gång, som man kan ha i mobilen och koppla in hörlurar i.:) Som de flesta kanske vet är jag väldigt förtjust i inredning, men jag har sagt mig själv att jag bara får köpa saker som "talar" till mig. I Tisdags skreks det ordentligt till mig i skyltfönstret till Village.:P Utkarvade röda bokstäver som bildade ordet Kärlek, passar perfekt på vår säng. Kolla in kort nedanför.:) På Onsdagen drog jag till min frisör Emma, gjorde lite slingor och toppade bara eftersom jag håller på och sparar ut håret..:) Och på kvällen gick vi ju på Änglar och demoner, jag, Micke och Jesse. Skulle inte ha läst boken så nära inpå, för nu satt jag bara och irriterade mig på alla de där sakerna som de hade uteslutit från boken. Filmen var bra, men just min upplevelse av den solkades av att jag hade boken i färskt minne.:P Gott med popcorn i alla fall!:D Igår var jag iväg till skolan för att prata om uppsatsen, läraren gillar fortfarande idén jättemycket. Det är ingen som har gjort en uppsats om samma ämne tidigare, vi hittade inte ens böcker om det, vilket alltid är lika kul.:) Man blir först liksom.:) Satt resten av dagen och skrev på just uppsatsen innan jag drog iväg och tränade, tack vare Vårruset var det inte alls så mycket människor som jag hade befarat.:) Väl hemma wokade jag och tittade på min nya favoritserie Cold Case och såklart på den andra semifinalen. Och idag är det då Fredag..:) Micke skulle iväg till brudparets föräldrar för att diskutera nästa helg, han ska ju vara marsalk så han ska väl få reda på lite mer om det bl.a. Så Jesse kommer över för att äta lite och titta på film..:) Om det är så här fint väder kanske vi kan sitta ute..:) Nu måste jag verkligen fortsätta med annat, skriver snart igen! Hoppas jag....:P Kram!


Det började bra...

...idag med sol, men nu har molnen hopat upp sig.:S Aja, jag har väl inte tänkt att göra annat än att sitta här och plugga så det passar väl ganska bra. Nu har det gått ett litet tag sen jag skrev igen, men jag tror att när jag har varit borta en helg och gjort en massa saker så är jag helt enkelt för lat för att skriva om alla sakerna..:P Men nu tänkte jag i alla fall ge det ett försök. I Fredags träffade jag mamma som skulle lämna Nilsson för klippning, nu är han praktiskt taget en nakenhund.:P Efter det tog vi en sväng på stan, vi skulle båda köpa presenter till Joéla och Emma som ju fyllde år igår.:) Mamma hade inte heller hunnit köpa åt vare sig Andreas eller Sara, men det är därför hon vill ha med mig, för jag har så smarta idéer.:P Efter att ha handlat presenter drog vi till Kappahl där jag hittade två toppar och en scarf, kolla in bilderna nedan. I hällregnet drog vi sedan vidare till Shanghai och åt deras underbara buffé. Tog en sista sväng inne på Krämaren och hämtade upp älsklingen på jobbet så att han skulle slippa gå hem i regnet. En riktigt trevlig dag med mamma.:) När jag och Micke kom hem plockade vi litegrann och sen gick vi till Värmlands pizzeria, jag åt en god kebabsallad, innan vi drog hem till Gunvor, Torleif och Jesse för att mysa litegrann. Fikade gott och tittade på "Talang".:) På Lördagen drog jag upp på stan för att köpa lite blommor till tjejerna, hittade små söta buketter med liljekonvaljer(!), de luktade underbart gott! Älskar liljekonvaljer.:) Gick hem och fixade iordning mig och runt fyra kom mamma, pappa och Nisse, de hade Andreas med sig. Han och Micke skulle ju på konsert med bl.a. Hammerfall. Medans de började förbereda sig för konserten åkte vi andra till Wadköping och tittade på Joélas dansuppvisning. Hon var otroligt duktig! Satt där och började nästan att längta tillbaka till dansen. Men bara nästan.:) Sen åkte vi hem till dem för födelsedagsfika, fick bl.a. en riktigt god marängtårta.:) Hoppas tjejerna blev glada över presenterna, Emma hade bara önskat sig pengar då hon vill spara ihop till en dator så det fick hon.:) Joéla hade önskat sig Thomas Sabo armband så hon fick en berlock av oss(hon fick armbandet av mamma och pappa),:) Undertecknad har möjligen också skaffat sig ett Thomas Sabo armband.;) *lycklig* På kvällen åkte jag med mamma och pappa till Hallsberg där jag skulle sova över hos Sara, Andreas fick ta över min säng här i Örebro.:P Felicia hade också kommit för att sova över och vi tittade på lite tv innan det var dags att sova..:) På morgonen blev nog Ella lite överraskad över att moster tillkommit under tiden som hon sovit.:P Tog en liten promenix med tjejerna medan Sara joggade lite. Runt elva kom killarna hem och vi åt lunch och gjorde iordning oss innan de andra kom. Av mig och Micke fick ju Andreas biljetten till konserten i Lördags och Sara fick presentkort på hennes favoritaffär Esprit.:) När vi kommit hem myste jag och Micke med vitlöksbaugetter och vindruvor framför Polisskolan 2.:P Igår hände det inte så mycket, jag försökte plugga lite under dagen och på eftermiddagen gick jag för att träna, otroligt mycket folk både där och utanför. Gymmet ligger nära Behrn Arena och det var fullt med folk där eftersom det var fotbollsmatch mellan ÖSK och Hammarby. När jag satt här igår kväll hörde jag hur det gormades outifrån ch även om det brukar låta lite från arenan lät det som om det var folk precis utanför. Till min förvåning var det också det, en hel hop med Hammarbyfantaster tog upp hela gatan med poliseskort runtomkring. Hopppas att de inte bråkade alltför mycket efter att de förlorade...:S Har hänt att t.ex. bilar har blivit vandaliserade när anhängarna till det lag som förlorade har varit på väg in mot stan igen. Då handlar det såklart om de som är kända för att vara "huliganer". I det läget tycker jag verkligen att det har gått för långt, det handlar inte längre om själva laget, bara om bråk.:(

Ikväll är det i alla fall en rolig kväll! Första delfinalen i Eurovision och Sverige är med. Jag tror att hon går vidare tills på Lördag, men jag undrar om inte Norge kommer längre än Ernman. Jaja, bara vänta och se. Orkar inte bry mig mer än så, finns de som bryr sig nog för oss alla andra också.:) Nehe, nu ska jag plugga vidare... Ha det bra! Kram!

Ps. Har ju glömt att lägga in bilder på både min nya klänning med den handstickade koftan och mina nya skor.:P Så de kommer nedanför.. Ds.













Jeff Dunhams Mors dag - kort

Jeff Dunham har tillsammans med Peanut spelat in ett antal video - kort som man kan skicka till sin mamma på Mors dag. Lägger in mina två favoriter!:D



Jordgubbar!

Japp, det mumsade jag igår kväll. Spanska i och för sig, men riktigt goda ändå. De hade svenska också, konstigt nog. Idag har jag varit i skolan och vi har lagt fram vår uppsatsidé för handledaren, hon tyckte att det lät jättebra.:) Efter det gick hemåt och så började det regna. Tänkte hoppa på någon buss om det kom någon när jag var i närheten av någon busshållplats. Men icke. Då, helt plötsligt, är det någon som tutar! Det var Jesse som var på väg hem från skolan och fått syn på mig där i regnet. Så då fick jag skjuts hem.:D Tack tack Jesse! Hemma åt jag lunch med älsklingen och satte mig sen och började titta lite smått på uppsatsen. Okej, jag erkänner... jag läste litegrann också.:P Sen kom Micke hem från jobbet och vi åt kotlett och potatis, gott!:) Nu har han gått för att träna och jag har plockat lite smått här hemma..Kollat på Simpsons.:) Men nu.... tja... vet inte. Jag hittar väl på något.:) Kram!



Det här myste jag med i sängen igår.:D

Tack!

Till Zizzi som tipsade mig om hur man lägger in videoinlägg i inlägget. :) För att fira det lägger jag in videon med en av mina favoritlåtar av Miss Li! Enjoy!

Förresten...

Någon mer än jag som har blivit förtjust i Promoes nya låt Svennebanan?:)

http://www.youtube.com/watch?v=FEPZ3HwOgbY

Mmm...wok.

Jaha, nu har jag och älsklingen käkat lite wok. Han bestämde sig för att stanna hemma istället för att dra ut med killarna. Sen fyra har jag tvättat för fullt och däremellan suttit och läst i Änglar och demoner, spännande.:) Och nu tänkte jag mig väl snart stänga av datorn. Är ingenting på tv:n så då tänkte jag sätta mig och läsa mer.:) Så ni får ha en fin kväll!


Kolla in vår söta besökare som flaxade ner häromdagen!:)


Så här mörkt var det hos oss igår. Mysigt!:D

Lars Winnerbäck = Kungen!

Under tiden slänger jag in en länk till Elden med Sveriges bästa sångare Lars Winnerbäck, finns ingen bättre än honom tycker jag!:D

http://www.youtube.com/watch?v=nF9t1YfH-xM


Rubriker är överskattade!

Speciellt när jag inte kommer på någon bra..:P Jaha.. inte superhärligt väder idag. Men det kan ju regna lite sen, när jag har varit ute och gått... Har varit till gymmet på morgonen med Jesse och gick sen hem för att äta frukost och duscha. Nu ska jag iväg och hämta Nilsson, brukar ju ha honom här på Onsdagar och då brukar pappa lämna av honom innan han åker till jobbet. Men idag hade pappa åkt in till jobbet tidigare än vad jag trodde och hade stått här utanför och ringt medan jag var på gymmet. :S Så nu ska jag gå och hämta den lilla hundisen istället. På vägen dit ska jag gå in på Konsum och handla lite smågrejer. Älsklingen min kommer hem på lunchen så då blir det falukorv. Ikväll däremot får jag sitta ensam då han ska ut och ta en öl med Adde och Pierre. Själv tänkte jag tvätta lite och äta wokgrönsaker till kvällsmat. Inte den frysta sorten då, jag avskyr frysta wokgrönsaker då de alltid har en tendens att bli alldeles vattniga och mjuka. Men de konserverade däremot är jättegoda! Så satsa på dem när ni gör wok.:) Färska grönsaker har jag aldrig prövat... men sen så finns ju inte färska vattenkastanjer och bambuskott i den svenska handeln.:P Och just de två är ju ett måste! Nene, om jag ska ta och klä på mig..:) Ha det bra!

Trött!

Och mätt..:) Har ätit lax och potatis med älsklingen, riktigt gott var det.:) Gick till skolan, tog på mig regnjacka, för inget regnväder stoppar mig! Fick lite information om uppsatsen och efteråt satte jag och Marcus oss för att smalna av vårt område. Vi ska skriva om Rick Falkvinges blogg, ledaren för Piratpartiet, och se hur han skriver och så vidare. Blir nog spännande.:) När jag gick hem låg det stora, mörka moln över hela Örebro, men jag lyckades ta mig hem innan det började regna.:) Ikväll är det massor med bra tv: "Ugly Betty" och "Desperate Housewifes", yeajjj! Finns inget bättre! Sen så är det ju "Lost", men det spelar jag ju in. Förutom de serierna är "Project Runway" en favorit. Superbra!:) Neh, nu får ni ha det bra! Kram! 

Regnig Tisdag...

...men oh vad härligt det är! Jag älskar när det är varmt och sol, men efter flera dagar med värme är det tvunget att komma lite regn. Skulle ju vara mysigt att sitta inne idag, men jag ska ju som sagt till skolan idag. Men det är väl snabbt gjort, ska ju bara prata lite smått om A - uppsatsen. Alltså, jag har skrivit B - och C - uppsatser, men jag har ALDRIG hört talas om en A - uppsats förrän nu. Känns som om det i en retorikkurs skulle vara en muntlig examination, hade varit mycket roligare. Jag har skrivit så mycket i mina tidigare kurser och i de resterande kommer jag att skriva ännu mer, så det hade varit skönt med mer muntligt istället för en A - uppsats. Aja.. det fixar sig det också, som det alltid gör.:) Måste passa på att önska Jesse lycka till på hennes tenta idag, hon sitter säkert redan och skriver men eftersom jag inte har pengar på min mobil får jag lyckönska henne här istället för tillfället. Känslan finns ju där ändå. Vet ju att hon kommer att kicka ass!:) Vi tänkte väl boka biljetter till nästa veckas stora filmpremiär; Änglar och demoner. Har längtat som en tok efter den! Och nästa Harry Potter, men det är en annan historia.:P "Änglar och demoner" var mycket bättre än "Da vinci koden" som bok tyckte jag, så vi får se hur filmen är. Skulle egentligen läsa igenom boken igen innan vi går på bio... Kanske "Män som hatar kvinnor" får vänta ett pyttelitet tag till. Nehe, nu måste jag fixa mig! Ha det bra! Kramar!

Gymmet!

Har vi nyss kommit hem ifrån..:) Eller nyss och nyss, vid nio kanske. Det gick riktigt bra trots mitt onda ben, däremot när jag kom hem och skulle gå uppför alla trappor gjorde det ont.:P När jag stod där på crosstrainern fick jag se att det var ett sånt där "inför Eurovision" - program. När de började med dem brukade jag titta tills jag insåg hur tråkigt det var att inte bli överraskad när själva tävlingarna är, så jag slutade med det. Men nu när jag stod där och Mad TV hade slutat och det inte var någon bra musik på de andra kanalerna så slog jag över till ettan ändå. Det mesta var bara skit, men en sak säger jag i alla fall... I´m in love with a fairytale. Helt fantastiskt bra! Norge och Alexander Rybak kommer att ta hem hela skiten! Ser verkligen fram emot tävlingarna nästa vecka..:) Nej, nu ska jag kolla vidare... Kram kram!

En skön dag!

Som började med plugg och avslutades med slappande.:P Har ju inte haft någon skola idag utan har suttit hemma och skrivit på min skriftliga reflektion av det övertygande talet. Det skulle bara vara 5000 tecken inkl. mellanslag så det gick ju på ett kick. Efter det åt jag rester från min thailändska vitlöksgrill och fortsatte att läsa i Hanteringen av odöda av John Ajvide Lindqvist. Den är otroligt spännande så den rekommenderar jag verkligen! Efter den ska jag väl försöka mig på Män som hatar kvinnor, lånade den av Jesse när vi skulle på bion, men efter att ha sett filmen har jag dragit mig för att läsa den efter den oerhört starka och otäcka scenen i början. Men den måste ju bli läst! Så den står näst på tur...:) Imorgon börjar den sista delkursen på retoriken där vi två och två ska skriva en A-uppsats om valfritt ämne inom retoriken. Jag ska skriva tillsammans med Marcus, och han pratade om att skriva något om Piratpartiets valkampanjer osv. Kan ju vara intressant...:) Till helgen blir det roliga saker. Först på Fredagen ska jag träffa Hanna för en lunch, på Lördagen ska jag med mamma och pappa på Joélas dansuppvisning, ska bli kul.:) Efter den följer vi med dem hem för att fira tjejerna som fyller år, både Joéla och Emma fyller år samtidigt.:) Lite speciellt är det ju i år eftersom Joéla blir tretton år! Wiie!:D På kvällen åker jag med till Hallsberg och sover över hos Sara eftersom Andreas och Micke ska på konsert och då planerar de att Andreas ska sova över här då han annars skulle bli tvungen att gå tidigare från konserten för att hinna med tåget. Är ju inte så kul så då överlåter jag min plats i sängen till Andreas.;P På Söndagen kommer de till Hallsberg eftersom det då är födelsedagsfika för både Sara och Andreas. Andreas fyller år på Lördagen och Sara Fredagen därefter, men eftersom de ska åka till Danmark den helgen för att fira Andreas mamma som fyller 60, var det tror jag, så kan vi ju inte fira henne då. Puh... mycket födelsedagsfirande på en helg. Men det är ju bara kul!:D Nu tror jag att jag ska fortsätta läsa i boken och vila mitt ben, vet inte vad jag har gjort, men det gör ont i högerbenet när jag viker det för mycket. Har smörjt in med Ipren så det ska bli bra tills ikväll då vi ska och träna... Jaha, ha det så bra så hörs vi! Kramar!


Nu var det ett tag sen!

Men har man inte tid (eller lust) att skriva så har man inte. :) Men vad har hänt på sistone då? Tja, på Valborg var vi till Gunvor, Torleif och Jessica, åt gott och hade det trevligt.:) Var till slottet och lyssnade på studentkören och tittade på brasa och fyrverkerier. Det var väldigt mysigt! Har man inte varit till Örebro vid valborg har man inte upplevt riktig valborg. Åkte till Zinkgruvan igår eftersom jag väldigt gärna ville gå på Godegårds-marknaden, hittade 14 par strumpor för 100 kronor och godisremmar (som vanligt) och Ella och mormor åkte karusell.:P På kvällen grillade vi och idag målade jag en sista gång på mitt gamla sängbord som har blivit vitt som vi ska ha grillen på ute på balkongen. Innan vi kom hem till Örebro fikade vi hos Sara, Andreas och Ella en sväng. Hemma i Örebro köpte jag mat till mig och älsklingen från Shanghai, jag åt Thailändsk vitlöksgrill. MUMS! Och sen har vi inte gjort så mycket mer... vad har hänt mer? Jag och mamma var ut till Marieberg en sväng, fick två dukar, tre kökshanddukar och två vit och turkos randiga sittkuddar från Hemtex av mamma.:) Köpte själv skor, ett par svarta ballerina, ett par beiga typ ballerina med kilklack och ett par bruna sandaler med nitar på. Var ut på stan med Sanaa en sväng, hittade en lång klänning och en handstickad kofta till den på Lindex. Och mer då.. har varit på bio med Jesse, vi var på "The haunting in Connecticut", ganska läskig.:) Och sen... har jag haft avslutning på den tredje delkursen då hela klassen lyssnade på varandras Övertygande tal och sen skulle vi ge respons på varandra. Det gick bra tyckte jag, alla i min klass och läraren förutom han som skulle ge respons på mig.:P Vet inte vad han hade för problem. Nehe, nu vet jag inte mer vad som har hänt. Ska försöka bli bättre på att uppdatera!:) Kram!

RSS 2.0