Yeaaaah!

Sista veckan på jobbet och det känns bra.:) Har meddelat att jag är intresserad av extrajobb dock, är inte lätt att vara student.:P Idag var det en ganska slapp dag, hade hela tre sammanhängande timmar utan telefon på morgonen, varav en var en friskvårdstimme. Carolin och jag tog en promenad ut på stan, till banken och sen till Soleo för kaffe.;P

I helgen blir det bröllop i Västerås. Det är Ary, en kompis till oss, som ska knyta hymnens band.:) Som man sa förr i tiden.. Hursomhelst, ska bli riktigt kul! Ska försöka hitta någon fin present till dem imorgon. Det är inte det enda bröllopet vi ska på, nästa månad blir det bröllop i Kungshamn/Smögen när en kompis till Micke som heter Linda ska gifta sig. Har aldrig träffat henne, men det ska bli kul ändå!:)

Jaja, nu ska jag hitta på annat. Ha det bra!


Seg...:S

Har inte mått så bra på sistone, förmodligen p.g.a. något virus. Är mycket som går nu, som man brukar säga. Blev alltför mycket häromdagen så jag gick hem. Men kom på det att det inte är så mycket tid kvar innan jag slutar jobbet så det är bara att bita ihop och köra hela vägen ut oavsett hur jag mår. Får väl ta det när skolan börjar istället.:S Jaja, bara man kommer igång så fixar det väl sig.:) Ser i alla fall fram emot Lördag då jag först och främst har bokat tid hos frissan. Har ju en favoritfrisör i Hallsberg som jag brukar gå till, men hon hade inga tider förrän i September. Och då Micke och jag ska på två bröllop snart varav det ena är nästa Lördag hinner jag inte vänta till September. Så jag sökte på frisörer på Eniro och bokade tid på ett ställe som hade fått mycket positiva kommentarer. Och det var främst en frisör som hade fått mest feedback, någon som heter Hero. Det var jättemycket "Åh, vilken snygg frisyr jag fick av Hero" eller "Hero hittade den mest passande frisyren för mig", osv osv.:P Så då beställde jag tid hos henne/honom. (Vet faktiskt inte vilket det är.:P) Tro det eller ej, men jag har inte klippt mig sen November, har helt enkelt inte haft tid. Så det är verkligen på tiden!:P

Sen på Lördag ska vi ut och vinka till kungen. Det är 200-årigt Bernadottejubileum och hela kungafamiljen, även de nygifta, kommer till Örebro för att fira det. Så det är klart att man ska ut!:) Det ska bli kul.:)

Jaja, ska slappa lite i soffan innan det är dags för sängen. Ha det fint!:)

Award




Fick denna award från http://majsan30.blogspot.com/ . Tack gumman!:D

Då gäller det att nominera 7 andra bloggare och berätta 7 saker om mig själv. Nu är det ju så att jag bara har länkat till fyra andra bloggar (två till egentligen, men den ena är Veronica och den andra stod med på hennes lista) men så jag nominerar de fyra jag har.:)

Jag nominerar:
http://raventear.blogg.se/
http://pinkjojo.blogg.se/
http://linajanson.blogspot.com/
http://bettanfan.blogg.se/index.html


7 saker om mig:

1. Blir alltmer förälskad i Micke för var dag som går.
2. Älskar min mamma otroligt mycket och får ont i hjärtat när jag inte har träffat henne på ett tag.
3. Älskar också alla Margit Sandemos böcker, t.ex. "Sagan om Isfolket" och bryr mig inte nämnvärt om dem som påstår att det är tantsnusk.
4. Går på bio flera gånger i månaden och är guldmedlem hos SF.
5. Om Peter Griffin, den väldigt irriterande karaktären i "Family Guy", var en riktig människa skulle jag döda honom.
6. Har gått från att tycka att Blondinbella är en enerverande människa till att respektera henne och hennes arbete.
7. Önskar att jag kunde bli vegetarian, men har insett att jag älskar kött för mycket. (Ska dock försöka äta mindre kött)

Så är det!:) Ha det bra!


Shit, här har det inte hänt mycket!

Trots att jag lovade.:P Det har hänt riktigt mycket i sommar och det har gått riktigt fort. Fick inte många veckors ledigt efter skolan innan jag började sommarjobba på Transportstyrelsen och deras kundtjänst för körkortsfrågor. Men nu är det också slut snart, nästnästa vecka börjar skolan igen vilket jag verkligen, verkligen ser fram emot. Ska bli skönt att få komma igång med det man känner igen bäst och det man brinner för mest. Kundtjänst i all ära, men aldrig att jag skulle kunna jobba med det på heltid.:S Däremot förstår jag varför en del som arbetar i kundtjänst låter så himla sura när man ringer. Förmodligen har de precis pratat med någon som gjort ner dem totalt och idiotförklarat dem, eller så har de i allmänhet haft en riktigt dålig dag med hemska samtal. Speciellt hos myndigheter när de som ringer in tror att de kan bestämma allt bara för att det är en myndighet och inte förstår att tjänstemännen arbetar så fort de kan. Tur att jag bara är semestervikarie.........

Nehe, nu ska jag ta det lugnt. Ha det bra!:)

RSS 2.0