Ingen promenad..:(

Blev det idag. Regnet har öst ner hela dagen och kommer säkert att fortsätta göra det resten av kvällen. Vi skulle ha kunnat gå till gymmet, om inte det är stängt för renovering just nu.:P Men det öppnar snart igen så då får vi väl gå dit.. Vill dock utnyttja den härliga svenska sommaren och vara ute så mycket som möjligt.:) Jaja...

Jesse och jag gjorde ju cheesecake, men det måste ha varit en version som skulle vara mer matig för den blev inte bra. Ostdelen, om man säger så, blev dallrig som omelett nästan. Usch. Så vi ska försöka med ett annat recept. Enda anledningen till att vi tog det recept vi tog idag var att det inte skulle kylas så länge och att vi skulle hinna med och äta den idag. Men vi smakade bara lite av våra små bitar och sen smaskade Madicken i sig resten.:P Så vi tog upp några kanelbullar från frysen till kaffet istället och så slog vi på Van Helsing.:)

Och nu så gör jag och älsklingen inget särskilt. Tittar på Simpsons och Family Guy. Och mer blir det väl inte ikväll..:) Så vi ska väl fortsätta slappa här, så ni får ha det så bra!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0