Är det tragiskt?

Att jag vet precis när morgonens favoritprogram börjar? Sabrina - Tonårshäxan halv nio, sen kommer Knightrider nio som jag egentligen inte gillar, men låter stå på för att det inte är något annat just då. Sen Smallville tjugo i tio och därefter Xena - Warriorprincess en timme senare. Är det tragiskt?

Nääääe.:D För så blir det när man jobbar hemifrån.

Visste ni förresten att Stephanie Mayer som skrivit Twilight - serien hade tänkt sig Tom Welling; Clark Kent i Smallville till att spela rollen som Emmett Cullen?

Näääe. För sånt får man lära sig om man spenderar tiden med att kolla upp alla filmer man någonsin sett på www.imdb.com . :P

Idag kommer Jesse över med Madicken. Vi ska göra cheesecake och.... ja, göra cheesecake, det var det enda.:P Hittade inget recept i rutiga kokboken och gick in på www.tasteline.com istället. Det fanns MASSOR med olika versioner och sorter av cheesecake, vad hände egentligen med den gamla, hederliga med bara philadelphiaost och digestivekex? Det fanns såna med choklad, after eight, havtorn, pumpa. För att inte tala om den med broccoli eller den med matjesill. För att inte tala om renstekscheesecaken med rom! Fattar ju att de sistnämnda inte är efterrätter, men när man vet vad cheesecake brukar vara låter de versionerna otroligt äckliga.

Hursomhelst, det ska bli gott att baka vanlig cheesecake i alla fall.:)

Regnar det idag hos er också? Ganska mysigt egentligen. Luktar gott gör det också.:) Men jag hoppas att det inte regnar i kväll så jag och älsklingen kommer iväg på vår promenad.

Jaja, ska fortsätta titta på Smallville nu.:) Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: zizzi

Åhh jensen ackles i smallville! :D du vet, tränaren. HOT HOT! Smallville brukar ja oxå se :)

2009-07-09 @ 17:25:13
Postat av: Sandra

Japp, det vet jag.:) Och den där andra du gillar var ju med i "Gilmore Girls".:)

2009-07-09 @ 19:57:12
Postat av: zizzi

jared padalecki. Yes i know :) har dock bara sett en glimt av de... :)

2009-07-10 @ 12:06:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0